Reklam

Twitter

 

9 Ağustos 2011 Salı

Marca: Atletico Madrid'de Arda Turan tekrar sahnede


İspanyol Marca Gazetesine göre Atletico Madrid'in Wolfsburg'lu Dieogo'nun fiyatını düşeremediği için tekrar Arda Turan'a döndüğünü yazdı. Atletico'nun yeni hocası Gregorio Manzano'nun yeni oyun şablonun en önemli noktası olarak gördüğü mevkiiye ilk olarak Arda Turan'ı istemişti.
Hatta bu transferin gerçekleşmesi için geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye'ye gelip Galatasaray yönetimiyle bir görüşme bile gerçekleştirmişlerdi. Aradan geçen zamanda bir türlü Galatasaray yönetimini ikna edemeyen İspanyol ekibi başka arayışlar içerisine girdi.

Bir türlü istedikleri oyuncuları transfer edemeyen Madrid ekibi tekrar rotasını Arda Turan'a kırdı. Özellikle oyuncunun artık Türkiye'de ayrılmak istemesi bu transfer için umutların yeşermesine neden oldu. Atletico Madrid'in, Galatasaray'ın üst yönetimiyle tekrar temasa geçtiği haberde paylaşılmış. Görüşmelerde daha önce Galatasaray'ın talip olduğu Reyes ve Forlan'ın da bu transferin gerçekleşmesi için bir koz olarak kullanılacağı düşünülüyor. Son olarak bir notu daha tekrar paylaşalım Arda Turan geçtiğimiz haftalarda Fransa'dan gelen teklifleri İspanya ya da İngiltere liginde bir takımda oynamak istemisi nedeniyle geri çevirmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...