Reklam

Twitter

 

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Kaka için saldırı haftası


Real Madrid'in Brezilya'lı yıldız oyuncusu Kaka için bu hafta kader haftası gibi gözüküyor. Madrid'de bir türlü yeteri kadar forma şansı bulmayan ama kalıp mücadele etmek için uğraşan Kaka'şa transfer teklifleri yağıyor. Özellikle Inter'in Kaka'yı almak için çok mücadeleci olduğu yönünde. Marca Gazetesinde yer alan habere göre İtalyan ekibinin Kaka'ya 30 milyon euro vermeye hazır olduğunu yazmış. Haberde tek problemin ise oyuncunun ısrarla takımda kalmak istemesi olarak gösterilmiş,


Kaka ile ilgilenen diğer kulüpler:

Milan
Eski oyuncusu ilgileri geçtiğimiz günlere göre daha fazla ama en büyük problem olarak bonservis bedelinin yüksek olması. Milan bu nedenle transfer edecek takımlar arasında en zayıf halka.

Sao Paulo
Kaka'nın ilk kulübü olan Brezilya takımı Real Madrid'e 10 milyon euro teklif etti. Real Madrid'in paranın azlığı nedeniyle teklifi geri çevirdi. Bir başka engel ise Kaka'nın henüz ülkesine dönmek gibi bir niyetinin olmaması.

PSG
Kaka Fransız ekibinin yeni sportif direktörü Leonardo'nun rüyası. Ama Pastore transferindeki gibi uçuk bir rakamlara varan bir transferin yapmayacağı söyleniyor.

Arsenal
Wenger'in özellikle Fabregas'ın Barcelona'ya satılmasından sonra Arsenal liderlik yapacak bir oyuncu olarak Kaka'yı istediği söyleniyor. Bu transferde İtalyan ekibi Inter'i çok zorlayacağa benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...