Reklam

Twitter

 

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Mourinho taraftarlardan kaçarak kurtuldu


Spor dünyası Asya'yı pazarına yatırım yapmaya devam ediyor. NBA asya turundan sonra şimdi de Real Madrid Çin pazarına açılmış durumda. Dün 14 saat süren yolculuğun ardından vardıkları Çin'de 1000'den fazla taraftar Real Madrid'i havaalanında karşıladı.
En çok ilgi tabii ki Cristiano Ronaldo'ya geldi. Marca Gazetesi bu karşılamayı kapağına taşırken özellikle Ronaldo Ronaldo çığlıkları haavalanı inletmesini biraz şaşırmış. Real Madrid'e diğer ilgi gören isimler ise Mourinho ve Kaka olmuş.

Real Madrid takımını, coşkulu taraftarlardan korumak için  geniş önlem polis Mourinho'nun, Real Madrid'in kaldığı otelin dışında bekleyen yüzlerce taraftarla karşı karşıya gelmesini engellemek otelin yanındaki bir alışveriş merkezinden otele geçirmek isterken olan olmuş, Alışveriş merkezindeki yaklaşık 200 Çinli Mourinho'yu tanıyınca bağırarak teknik adama doğru koşmaya başlamışlar. Mourinho yanında polisle taraftarlardan koşarak kaçmak kendini otele atmış.

Real Madrid, Çin'de 2 gün sonra Evergrande takımıyla hazırlık maçı yapacak olan ekibin en büyük sorunu ise hava sıcaklığı. Kamp yapacağı süredeki hava sıcaklığı tahmini 37 derece nemin %80 civarında olması gösteriliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...