Reklam

Twitter

 

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Bebe sakatlandı, Beşiktaş'a transfer gözüktü...


Beşiktaş'ın, İngiltere'nin Manchester United takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Bebe'nin 6 ay sahalardan uzak kalacak. Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Bebe'nin, çekilen MR'ı sonucunda sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve sahalara dönmesinin 6 ayı bulacağı bildirildi.

Gelelim son dakika bilgilerine. Manchester United yetkilileriyle de irtibata geçtildi ve ameliyatın nerede yapılacağı konusunda ortak karar verilecek. Sakatlığın yaşandığı bölgede ödem olduğu için ameliyatın olması için 10 gün beklenmek zorunda.

Kafalardaki bir başka soru ise Beşiktaş'ın 9 ay için kiraladığı oyuncunun 6 ay sahalardan uzak durması yüzünden transferden zarar ettiği kesin.  Bazı ülke federasyonları Milli takıma gelen oyuncularını sigorlatıyor. Portekiz fedarasyonun böyle bir sigorta yapıp yapmadığı henüz bilinmiyor ama Beşiktaş'ın bu konuyla ilgili bir tazminat girişim yapması bekleniyor.

Gelen bilgilere göre Beşiktaş'ın forvet hattına mutlaka transfer yapılacak. Bu kararın alınmasında Mustafa Pektemek'in sakatlığının bir türlü geçmemesi etkili oldu. Beşiktaş yönetimin en kısa zamanda teknik heyetle görüşüp forvet hattı için isim belirleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...