Reklam

Twitter

 

14 Temmuz 2011 Perşembe

Süpermarket Fenerbahçe


İtalya'da Canele Inter sitesi Fenerbahçe'nin küme düşmesi halinde Inter kulübünün durumdan yararlanıp alması gerektiği oyuncuları okurlarıyla paylaşmış. Brezilya'lı oyuncu Alex'in 34 yaşında olmasına rağmen büyük rakamlara transfer ettikleri çoğu oyuncudan daha verimli olabileceğini belirten site özellikle Fenerbahçe'de üç isme dikkat çekmiş.

Bunlardan ilki savunma oyuncusu Diego Lugano, Lucius, Samuel ve Ranocchia'nın nefes almaları için mükemmel bir yedek olabilir. Uruguay'lı savunma oyuncu 31 yaşında ve  Inter gibi bir kulüpte oynamak için gerekli uluslararası tecrübeye sahip.

İkinci oyuncu Brezilya sol kanat oyuncu Andre Santos. Santos rekabet her zaman hazır ve Inter'de ön saflarda yer alabilir.

Son olarak, ismi daha az bilinen Miroslav Stoch. Son iki sezonda genç Slovak orta saha Twente ve Fenerbahçe, deneyim kazandı. Güney Afrika'da son Dünya Kupası sırasında en heyecan verici genç orta saha oyuncularından biriydi ve bazı Avrupa kulüpleri onun peşinde epey koştu.

Site haberini her zaman Türkiye'den mi Inter oyuncular talip olma haberlerini okuyacağız biraz da tersi olsun diye bitirmiş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...