Reklam

Twitter

 

12 Temmuz 2011 Salı

Beşiktaş kampında ikinci şok


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ, Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'nun İstanbul'da göz altına alınmasının kampta yarattığı etkiyi yazdı

Beşiktaş’ın, Avusturya’nın, Leogang bölgesinde yaptığı kamp çalışmalarında Ersan’ın sakatlığından sonra ikinci bir şok yaşandı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun şike soruşturması kapsamında ifadelerinin alınması, hiç şüphesiz takımın moral motivasyonunu etkilemiş durumda.

Siyah – beyazlı futbolcular bu sabahki antrenmanını Tayfur hocasız olarak gerçekleştirirken futbolcuların aklı ise İstanbul’daydı.

İdari Menajer Tuncay Yanık sabah futbolcularla yaptığı toplantıda Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu’nun durumundan kısa olarak bahsettikten sonra, oyunculardan hiçbir şey olmamış gibi yeni sezon hazırlıklarına devam etmelerini istedi.

Cuma günü kamp çalışmalarını bitirecek olan siyah – beyazlılar bu akşam oynayacakları Avusturya Salzburg maçına doğal olarak moralsiz çıkacaklar.

Beşiktaş’ta yaşanan bu durum nedeniyle kampta kimsenin ağzını bıçak açmazken, herkes İstanbul’dan gelecek haberler için internetin başında beklemeye koyuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...