Reklam

Twitter

 

23 Ekim 2012 Salı

Beşiktaş yönetimi Querasma'da batmaya devam ediyor…


Bundan bir kaç ay önce Beşiktaş yönetiminin Ricardo Quaresma'ya yaklaşımının çok yanlış olduğunu yazdığımızda bugünleri göreceğimizi düşünememiştik. İlk önce Ahmet Çakar'ın twitter üzerinde anlattığı saçma sapan dedikodu aldı başını yürüdü.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ahmet Nur Çebi'de yıldız oyuncunun işediğini ve cinsel organını gösterdiğini dedikodularının kendisininde duyduğunu söylemesi yetmemiş ve tepki göstermişti. Tabii tepki gösteren kişi Beşiktaş yönetim kurulu üyesi olunca Avrupa basınında dikkatini çekmiş. Yabancı basın olayın saçma sapan olduğunun farkınd ve daha çok haberi Mendes'in oyuncusunun haklarını korumak için Çebi'yi mahkemeye vermesini konu ediniyor.

Koskoca bir markayı Avrupa'da bu kadar rezil etmeyi başardılar. Koskoca kulüp dedikodular üzerinden oyuncusunu bu hallere düşürmesiyle tanıyacak. Koskoca kulüp bir süreci bu kadar eline yüzüne bulaştıracak...

1 yorum:

  1. kusura bakma butun suc yonetımde degıl senın utanmaz meslektasının halt etmesı sacma sapan sorular sorması..he sucu karsınızdakılere bulmakta ustasınız maalesef..bu quaresma olayı 40 kere bıttı dedı baskan da her yonetıcı de ama yanlı gazetecı musvettelerı sadece bjk uzerınde ıs yapmaya basladı..Allah'tan Quaresma varmıs yoksa aç kalmıştı çoğu gazeteci..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...