Reklam

Twitter

 

24 Ağustos 2012 Cuma

VİDEO: Gece 4 'de ansızın gelen rakip taraftar


Avrupa Ligi play-off Avrupa Ligi'nde CSKA Moskova'yı ağırlayan İsveç kulübü AIK taraftarları rakiplerini gece gece ziyaret etmişler. Ortalıkta çıt bile çıkmadığı bir anda elinde düdükler ve meşalelerle rakip takımın oteline baskın yapan AIK taraftarlarının amacı arkadaşları uyutmayarak oynanacak maç öncesi yorgun bırakmakmış.

CKSA forma giyen İsveçli orta saha oyuncusu Pontos Wernbloom ülke basınına "Uyandık ama hiç bir tehlikeninin olmadığını gördük" diye açıklamış. Taraftarlarının gürültüsünü hemen polise bildirilmiş ve emniyet ekipleri anında otelin önünde bittikleri için taraftarlar hemen kaçmış. Maça gelecek olursak olan taraftarların nefesine ve uykusuzluğuna olmuş. CSKA Moskova takımı deplasmanda 1-0 kazanmış.

AIK takımı ise bu yapılanları web sitesinden kınayan bir açıklama yayınlamış. Sorumlu kişilerin kim olduklarını bilmediklerini ama polisin olayla ilgili soruşturmasını devam ettiğini açıklamış. Sitede ayrıca UEFA kurallarına göre rakip takımın güvenliğinden AIK takımının sorumlu olmasından dolayı bu gibi olayları engellemek için ne gibi önlemler alınabileceği konusunda bir ekip kurmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...