Reklam

Twitter

 

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Lochte'ın annesi batıyor…


Ryan Lochte herkes onu 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nda ortaya koyduğu performanstan daha çok annesi Ike Lochte'un yaptığı açıklamalarla hatırlayacak. Anne Lochte oğlunun uzun süreli ilişkilere harcıyacak vaktinin olmadığını ve tek gecelik ilişkiler yaşayabileceğini kızlara haber salmıştı. Amerikan TMZ sitesi magazin figürü olan anneyle ilgili ilginç bir raporu ortaya çıkarmış.

Magazin sitesi Anne Lochte 2007 yılında Mortgage ile aldığı evi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazdı. 2011 yılına kadar düzgün ödediğini ama geçtiğimiz yıl hiç ödeme yapmadığı için ev için icraa davası açıldığı ortaya çıktı. Aylık ödemesi 1610 dolar olan evin ödemesi yapılmayınca banka parasını geri alabilmek için davayı açmak zorunda kalmış.

Ryan Lochte sözcü Erika Wright sosyal paylaşım sitesi üzerinden "O bir kadın, anne ve çocuklarının parasını almadan kendi konularını bir yetişkin olarak çözmek istiyor. O çocuklarından gelen maddi yardım önerilerini reddetti. Medyanın insanların kişisel sorunlarını sömürmesi utanç verici" diye açıklama yapmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...