Reklam

Twitter

 

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Günün Haberi: Polis ormanı tuvalet olarak kullanan futbolcuların peşinde


Staffordshire polisi bugünlerde ilginç bir davanın peşinde koşturuyor. Geçtiğimiz çarşamba günü Port Vale takımından bir kaç oyuncu sezon öncesi hazırlık kampı için koştukları Hanley Merkez Orman Parkını kirlettikleri için haklarında soruşturma başlatılmış.

Orman bekçisinin oyuncuların idrarlarını yaparken görmesi üzerine üstlerini bilgilendirmek üzere olayı bildirmiş. Yetkililer Port Vale, polis ve belediye yetkililerine gerekli şikayetleri yapmış. Park başkanı Paul Breeze "Biz profesyonel futbolculardan bahsediyoruz. Onların çevreye daha saygı göstermesi gerekir. Ben bunları yapanların cezalandırılacağından eminim" diye açıklamada bulunmuş.

Şehir Meclis üyesi Andy Platt ise "Biz geçen çarşamba günü Merkez Orman Parkı'ndan Port Vale Futbol takımının ormanı kullanım sırasında karıştığı olaylardan haberdarız. Staffordshire polisi olayı takip ediyoruz ve yardımcı oluyoruz" demecini vermiş... Polis yetkilileride konuyu sallamadıklarına gelecek açıklamalar yapmış.

Bir idrar olayının buralara vardığını gören Port Vale futbolcularına bizim burada ormanı yaksalar başlarına birşey gelmeyeceklerini söylesek ne hissederlerdi acaba ?:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...