Reklam

Twitter

 

12 Kasım 2011 Cumartesi

Ronaldo'nun gol atmasına engel olan toprak satışa çıktı


Bosna Hersek taraftarının Ronaldo'ya sataşmaları bitmiyor. Son olarak dün akşam oynanan play-off maçında Bosna Hersek ile 0-0 berabere kalan Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Cristiano Ronaldo'nun, sahayla ilgili şikayetlerine Bosnalı taraftarlardan yanıt geldi.

Bosna Hersek'in internetteki ilan sitesi Pik.ba'ta, Ronaldo'yu gol atmakta rahatsız eden toprak parçasının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Zenica kentindeki Bilino Polje Stadyumu'nda dün akşam oynanan maçta yakaladığı bir gol pozisyonunda topu tribünlere göndermesiyle ev sahibi takımın taraftarlarından alkış alan Ronaldo'nun, ceza sahasından bir toprak ve çim parçasını koparıp kızgın bir şekilde yere atması günün konusu olmuş durumda.

Olayla ilgili birden fazla iddia var. Bitno.ba' sitesi toprak parçasının yaklaşık 5 bin avroya satıldığı söylerken Radio Sarajevo ise  Bosnalı taraftarların, Ronaldo'nun sürekli şikayetlerine yanıt vermek üzere yaptığı bir şaka olduğunu savundu.

Bu arada Ronaldo'da yaptığı açıklamada "Çim saha maçı şartlandırdı mı diyorsunuz, ona çim falan denilmez, tarlaydı. Ama ne olursa olsun, çok zor bir tarlada oynayacağımızı biliyorduk. İyi oynadık, 4 gol pozisyonu yakaladık, onlar ise sadece 80. dakikada 1 tane'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...