Reklam

Twitter

 

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı bu videoyu seyretsin


Los Angeles'ta yer alan Staples Center son dört gün içinde tam 6 play-off maçına ev sahipliği yaptı. Basketbol takımları Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'ın yanı sıra buz hokeyi takımı olan Los Angeles Kings takımlarının oynadığı maçlar için durmadan işçiler tarafından zemin değiştirilip durulmuş. Bir buz hokeyi zemini olan salon daha sonra basketbol sahasına dönüyor. Tabii basketbol sahası olurkende parkeler oynacak takıma göre döşeniyor. Görüntüleri hızlı seyrederken epey eğlenceli gözüküyor ama bir de bu durumu çalışanlara sormak lazım...

Gelelim bizi ilgilendiren noktaya. Biliyorsunuz Beşiktaş'ın stadının yenileneceği bu sezonda maçların Türk Telekom Arena'da oynanması durumu ortaya çıktı. Tabii bu fikrin ortaya atılmasından sonra Galatasaray taraftarından hemen tepki. Aynı şehrin takımı olmalarına rağmen taraftar kendi sahasında Beşiktaş'ı görmek istemiyor. Tabii paramız çok olduğu için durmadan stat yapıp duruyoruz anlamsızca. Bu anlamsızlığın en güzel örneği bomboş duran Atatürk Olimpiyat Stadı. İstanbul Büyükşehir Belediye takımıda olmasa koyunların otlayacağı bir yeşillik alan olacak. Aslında İtalya'da Inter ile Milan'da güzel bir örnek. İki takım aynı stadı farklı isimlerle yıllardır kullanıyor. Sizce bu iki büyük takımın paraları yok mu yeni bir stat yapmaya.

Bir yanda Staples Center kullanan 3 takım öbür yanda kiracı olarak bile görmek istemeyen bir taraftar kitlesi. Sanmayın bu durum sadece Galatasaray taraftarına mahsus bir durumdur. Emin olun aynı durumda Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarıda olsa bu tepkiyi verirdi ama bugün Fatih Terim bu gidişe çok güzel dur diyecek açıklamalarda bulundu. Terim Beşiktaş'ın stadının yenilenmesi sürecinde Arena'da oynamasının yanı sıra bir adım daha atıp kulübün ürünlerinin satıldığı GS Store'un Beşiktaş'ın maçlarının oynandığı gün yarısını kullanabileceğini söyledi. Bu açıklamalar Galatasaray taraftarlarını pek mutlu etmiş gözükmüyor ama ufak bir azınlıkta olsa bizi çok mutlu ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...