Reklam

Twitter

 

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Taraftarlar oyuncunun dizine silah dayadı!


Racing Club bu isim dünya futbolunu takip edenler için hiç yabancı bir ekip değil. Arjantin Primera Division ekiplerinden olan takım son aylarda durmadan ilginç haberlerle konu oluyor. Copa Arjantin maçında sahaya kolkuk değnekleri atmalarıyla kendilerini duyuran takım daha sonra Trabzonspor formasıda giyen Gutierrez'in takım arkadaşlarına paintball silahı doğrultup tehdit etmesiyle gündeme geldi.

Takım son aylarda yaşadıkları yetmiyormuş gibi Giovanni Moreno ve Federico Santander ile birlikte idman çıkışında taraftarlar tarafından araçlarının önü kesilmiş. Salı günü geç saatlerde bir radyo röportajında başına gelenleri anlatan Paraguaylı Santander "Elllerinde silah olan bir grup taraftar önümüzü kesti. Onlar bize oynayacağımız maçı kazanmaları yoksa sonuçlarını katlanmak zorunda olduklarını söyleyen taraftarlar bacaklarından vurmakla tehdit ettiler" diye açıkladı.
Giovanni Moreno'nun menajeri Agustin Jimenex Fox Sports'a yaptığı açıklamada "Oyuncunun dizine silah dayayıp tehdit etmişler" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...