Reklam

Twitter

 

25 Mayıs 2012 Cuma

Platini öyle diyor Federasyon böyle diyor!


Yorumsuz iki demeç paylaşacağız... İlk demeç UEFA Başkanı Michel Platini gelsin...

Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan Türkiye'nin iki organizasyonu birden düzenleyemeyeceğini yine dile getiren Platini Macaristan'da yaptığı açıklamalarda, "Her ikisine birden adaylık durumu hoşuma gitmiyor. Ancak bu benim değil onların sorunu. Eğer olimpiyatı alırlarsa EURO 2020'yi alamayacaklar. Eğer olimpiyat olmazsa, ben oyumu Avrupa Şampiyonası için Türkiye'ye vereceğim. Her şeyi kazanabilir ya da herşeyi kaybedebilirler"

İkinci demeç Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin'dan gelsin...
“Bu gibi haberler  nasıl yapılıyor anlamış değilim. Sayın Platini bu konuda kimseye görüş belirtmemiştir ve böyle bir ifadesinin bulunmadığını açıkça söyleyebilirim. Türkiye hem olimpiyatları, hem de Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenlemek için çok güçlü bir ülkedir.”

Son demeç bizden gelsin...
Ya arkadaş adam size güçsüz ülkesin demiyor ki sen nereden çıkartıyorsun. Adam açık açık hiç bir ülkeye iki organizasyonu aynı anda yapmasını istemiyoruz diyor. O değil adam her zaman açık açık söylediği şeyleri söylemedi diye yine niye basını suçluyorsun. Bir işi hilesiz hurdasız insanları salak yerine koymadan yapabilir misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...