Reklam

Twitter

 

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Önde Toyota arkada Ülker


Beşiktaş Kulübü, uzun süredir konuşulan Toyota forma sponsorlugu anlaşmasını bugün 3 yıllık imza ile resmiyete döktü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt 3 yıllık ana sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.


İmza töreninde konuşan Yıldırım Demirören, 'Kendilerine teşekkür ediyorum. Sponsorluk çok önemli. Onları başımızın üstünde taşımak lazım. Bu anlaşmada bize yardımcı olan Yıldız Holding'e ve Ülker Grubu'na teşekkür ediyorum. Formada önden arkaya geçmeyi kabul ettiler. Bundan sonra önde Toyota, arkada Ülker olacak. Ülker bizimle devam ediyor. Kendilerini basketbola da bekliyoruz' diye konuştu.

Yıldırım Demirören, kulübün eski yöneticilerinden Celal Kolot'un bu anlaşmada katkısının bulunmadığını dile getirdi. Amatör branşlara destek olmak amacıyla sponsor arayışlarını sürdürdüklerini kaydeden başkan Demirören, ''Yıldız Holding'in çekilme kararından vazgeçeceğine inanıyoruz. Basketbola yatırımlar sürecek. Tüm amatör branşlara sponsorluk için arayışlarımız sürüyor. Sadece basketbol değil tüm amatör branşlar için yatırımlar yapılacak'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...