Reklam

Twitter

 

22 Haziran 2011 Çarşamba

Ashley Cole Beverly Hills'i çöplüğe çevirdi


Ashley Cole liglerin ara vermesiyle birlikte soluğu Los Angeles'da almış. Bu tatilden hiç memnun olmayanlar ise Beverly Hills ahalisi. Ashley Cole iki hafta boyunca kalacağı yeri kiraladıktan sonra hazır gıdayla beslenmesi komşularını rahatsız etmesine neden olmuş.
O kadar çok çöp çıkmış ki evden komşuları ardık yaşadığ yerin bir domuz ahırından farkı kalmadığını düşünüyor. 18.500 pound verip kiraladığı evin çöplerinin bidonlardan kirli kağıt tabak, boş patlamış mısır, poşetler ve yırtık ve berbat McDonalds torbalarının görüntüsü zengin Beverly halkında huzursuzluk yaratmış.

Öfkeli komşulardan biri  "Bu korkunç, öyle pis kokuyorki bir domuz domuz ahırı olarak bu güzel olabilir ama Cole, sessiz, temiz ve saygın bir sokak gözardı etti.  Bu tamamen iğrenç'' diye tepki gösterdi.

Cole'un tatiline Manchester City yıldız Shaun Wright Phillips ve Wayne Bridge ve Bolton Wanderers defans oyuncusu Zat Knight eşlik etmiş. Kaldıkları evin değeri 7 milyon dolar ve evin, altı yatak odası bulunuyormuş.  10.000 metre kare üzerinde geniş bir alana yayılmış ve tüm yatak odalarında banyosu olan evin ayrıca yüzme havuzu, geniş yemek odası ve mutfak ve ev sinemasına sahipmiş.


Bu görüntülerden sonra Beverly Hills ahalisi isyan etmeye başlamış.


Cole, Shaun Wright Phillips ile alışverşte



Cole'un arkadaşlarıyla birlikte kaldıkları mazbut evi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...