Reklam

Twitter

 

28 Eylül 2011 Çarşamba

Video: Carlos Tevez oyuna girmek istemiyor


Dün akşamın olayı hiç kuşkusuz Carlsos Tevez'in Manchester City'nin teknik direktörü Roberto Mancini resti çekerek oyuna girmek istemediği andır. Bayern Münih ile oynanan maça yedek başlayan yıldız oyuncuyu daha sonra oyuna dahil olması için Mancini'den gelen talimatı kabul etmeyip oturmaya devam etmesiyle tüm köprüleri atmış oldu. Yedek kulübesinde ikna etme girişimlerini geri çeviren Tevez için hocası maçtan sonra "Carlos Tevez'in artık Manchester City'deki işi bitti. Ben görevede olduğum sürece bir daha forma yüzü göremeyecek. Hatta elimde olsa elinde olsa Tevez'i hemen kulüpten göndermek istiyorum" dedi.

Tevez ise bugün yaptığı açıklamada "Geçen sezon takımın en skorer oyuncusuydum. Ailevi nedenlerden ötürü ayrılmak istediğimi söyledim. Burada bulunduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Münih'deki yanlış anlaşılmadan dolayı tüm Manchester City taraftarlarından özür dilemek isterim'' diye konuştu.


Tevez dün akşam ki maçta oynamaya hazır olduğunu, ancak, ayrıntılarına girmek için zamanın doğru olmadığı bazı olaylar yaşandığını, oyuna sonradan girmeyi asla reddetmediğini belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...