Reklam

Twitter

 

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Sivok: Norveç'de oynamak can sıkıcı bir durum


Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Sivok'un  terörist saldırıların ardından Oslo'da hazırlık maçı oynamanın tam olarak hoş olmadığını itiraf etti. Çek oyuncu "Ben kesinlikle memnun değilim ama bu maçla insanların en azından bir süre için bu olaylardan uzaklaşmış olmalarını saglayacagız" dedi.



Milli maçla iligili
Sivok Japonya'da deprem ve tsunaminin ardından Haziran ayında düzenlenen turnuvada Çek ekibinin bir üyesiydi. Oyuncu ulusal basına verdigi röportajda "Böyle büyük bir trajedinin oldugu bir yere gitmek her zaman can sıkıcı. Umarım bu son olur ve bundan sonra hoş durumların oldugu yerlerde oynacagımıza inanıyoruz.'' dedi

Şikeyle ilgili
Çek oyuncu Beşiktaş ile ilgili sorulara ise . "Bizim teknik direktörümüz ve başkan yardımcımız  iki ay süreyle gözaltındaymış. Bizim yanlışımız Kupa'da finalde karşılaştıgımız takımından bir oyuncuyu sezonda istemek. Bu oyuncu bize gol attı ve en iyi oyunculardan biri oldu. Bu maçta kafalarda soru etkisi yaratacak hiçbir neden yok" dedi.

Takımla ilgili
Sivok takımla ilgili olarakda "Yardımcı hocamız perşembe günü devraldı. Şimdiye kadar az hazırlık maçı oynadık ama önümüzde hazırlanmak için bir ayımız var. Bu soruşturmadan dolayı bu kadar uzun oldu ama yolsuzlukları çözmek için fırsat oldu. Sonuçta lig başlayacak" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'yle ilgili
Çek oyunucu ülke basınına  bu süreçte en memnun olduğu olayın Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nden dışlanma tehditinin olmaması oldugunu açıklamış. Oyuncu "18 Ağustos'ta bizi Vladikavkaz karşı rekabetçi bir oyun bekliyor. Gruplara kalacagımıza inanıyorum," diye ekledi.

John Carew'le ilgili
Norveç kadrosuna çagrılmayan golcü John Carew'e, karşı oynamadıgı için üzgün oldugunu açıklayan Sivok "Daha önce de Beşiktaş oynamış bir isim. Böyle güçlü isime karşı oynayarak kendimi denemek isterdim." dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...