Reklam

Twitter

 

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Fenerbahçe'nin yabancılarına kimler talip?


Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılı günleri üzerine bir de Avrupa takımlarının yabancı oyuncularına teklif sunduğu haberleri tuz biber ekiyor. Avrupa basınında çıkan transfer haberlerini bir paket olarak topladık

Daniel Güiza Granada'ya koşuyor
İspanyol basınına göre Daniel Güiza Granada transferi artık sonlandı. İspanya'da bir çok takımın ilgilendiği oyuncunun Granada'nın sunduğu şartların daha uygun olmasından dolayı kabul ettiği transferin her an açıklanabileceği yazılmış.

Mamadou Niang Marsilya'ya dönüyor mu?
Marsilya eski oyuncu Mamadou Niang tekrar kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Lucho Gonzalez'i Roma'ya transferine onay vermeyi planlayan ekip onun yokluğunu taraftarlara eski oyuncusu Niang'ı alarak kapatmayı düşünüyor. Marsilya'yı düşündüren tek olay ise Fenerbahçe'nin Niang'a verdiği 4 milyon euro yıllık ücreti nasıl verecekleri.

Miroslav Stoch'a da Fransızlar talip
Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusuna ise yine bir Fransız ekibi olan Lille'in talip olduğu basın tarafından kaleme alınmış.  Fransız ekibinin Fenerbahçe'nin küme düşmesi halinde ücretsiz olarak kadrosuna katmak istediği yönünde haberler yapılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...