Reklam

Twitter

 

7 Ağustos 2011 Pazar

Carvalhal'dan maç yorumu: 11 tane kardeş gibiydiler



Hollanda kampındaki ikinci maçını dün Romanya şampiyonu Otelul Galati karşısında oynayan Beşiktaş sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Beşiktaş, karşılaşmanın genel olarak hakimiydi, Beşiktaş’ın ilk yarıdaki golünü 27. dakikada Almeida rakip takımın beraberlik golünü ise 38, dakikada Iorga
attı.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Carlos Carvalhal'ya maçı "Bugün futbolcularımdan çok memnun kaldım ama sonuçtan memnun değilim. Oyuncularımızın yerleri değişmesine rağmen sahada sanki 11 tane kardeş gibiydiler. Takımın dengesi açısından bu çok önemli bir şey. Maçın tek negatif tarafı ise yediğimiz goldü" diye yorumladı.


UEFA Avrupa Ligi’nde Alania Vladikavkaz ile eşleşen Beşiktaş’ın dünkü maçını, Alina ekibinin yardımcı antrenörü Latish Nikolay mercek altına aldı.


Beşiktaş dünkü maç öncesi sahaya “Somali’yi Unutmayalım” yazılı pankartla çıkarak Afrika’daki açlığa dikkat çekti.

Beşiktaş, kamptaki son maçını ise yarın Almanya’nın, Urdingen ekibi ile oynayacak.

Beşiktaş’ın milli futbolcuları kamptan ayrılarak kendi milli takımlarının kamplarına katıldı. Necip ve Burak İstanbul'da kalarak direk Ümit Milli Takım kampına katılmıştı. Dün ve bugün ise milli takımlara davet edilen İsmail, Bebe, Sivok, Holosko maçtan önce giderken Almeida maçın ardından milli takım kampına katılmak için yola çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...