Reklam

Twitter

 

23 Ağustos 2011 Salı

Almeida transferinde son gelişmeler


Gündüz Almeida ile ilgili toparladığımız haberlerden sonra akşam üzeri yeni gelişmeler yaşandı. Özellikle Marca gazetesinin radyosunda verilen haberde Hugo Almeida, Zaragoza ile anlaştığı artık Beşiktaş'ın evet denmesi bekliyor haberi geceyi hareketlendirdi.

Haberlerde ekonomik sıkıntı yaşayan Zaragoza'nın yatırım fonu aracılığıyla Almeida için gerekli ödemeyi yapmayı planladığı, Portekizli futbolcunun menajeri Jorge Mendes'in de görüşmelerde kilit konumda olduğu belirtildi.

El Pais'de yer alan haberde ise Atletico Madrid'in Falcao'yu fon aracılığyla transfer ettiğini Zaragoza'nında bu yolu kullanacağı belirtilmiş. Jorge Mendes'in bu transferde büyük rol oynadığını ve oyuncunun transferinde Zaragoza'ya  ekonomik olarak nefes aldırabileceği belirtilmiş.

Tüm bu gelişmelerin yaşanması özellikle Zaragoza taraftarlarını çok heyecanlandırdı. Forumlarda transferin dakikası dakikasına takip eden taraftarlar özellikle Türk basınında çıkan haberlri bir birleriyle paylaşarak transferi takip etmeye çalışıyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...