Reklam

Twitter

 

2 Temmuz 2011 Cumartesi

Rıdvan verilen şansı kullanamadı


Milliyet gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ siyah beyazlı takımın İstanbul kampını bizler için değerlendirdi...
 


Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamladıktan sonra yarın sabah özel uçakla, Avusturya’nın Leogang bölgesine uçacak. Buradaki kamp çalışmalarının noktasına virgülüne kadar her şeyi sizlerle paylaşacağım.

Leogang’a geçmeden önce İstanbul’daki hazırlık çalışmalarında genel bir değerlendirme yapacak olursak, Rıdvan, Mertcan, Cumali, ve Onur gibi isimlerin kampa götürülmemesi elbette sürpriz oldu.  Tayfur Havutçu çok çok öncesinden bu oyuncuları yeni sezonda kiralık olarak göndermeyi kafasında planlamıştı.

Onur geçen sene geçirdiği sakatlığın ardından kendini toparlayamadı. Rıdvan ise Schuster gittiğinden beri kendisine verilen şansı fazlaca değerlendiremedi idmanlarda kendini bir türlü gösteremedi. Cumali ve Mertcan da bana göre A takım için şimdilik yetersiz isimler. Bu oyuncuların Anadolu takımlarında bir sezon geçirmesi kendileri için çok daha hayırlı olacaktır görüşündeyim. Bebe, Sidnei, Veli, Burak, Tanju, Mustafa, Mehmet ve Egemen’in transferlerinin ardından bu gençlerin işi daha da zorlaştı.

İstanbul’da yapılan kamp süresince göze çarpan birkaç ismin dışında futbolcuların büyük bir çoğunluğu tatil havasından henüz çıkamamış. Leogang’daki 12 günlük kamp bu tatil havasını tamamen bozacaktır. Kamp sonunda yeni sezon için, Roland Koch futbolculara gerekli yüklemeleri yapacaktır. Kamp esnasında dikkat edilmesi gereken başka bir husus ise takım olmanın ortamı sağlanmalıdır. Geçen sene Schuster döneminde takım içerisinde çeşitli gruplaşmalar meydana gelmişti. Tayfur Havutçu öncelikle böyle bir ortamın yeniden doğmaması için çaba sarf edecektir. Yeniden oluşturulacak olan bir 100. yıl havası, böylesine yıldızlarla dolu bir kadroyla büyük başarılar getirebilir.

Sağ beke bir Bosingwa veya Miguel takviyesinin yanı sıra bir de Sinan Bolat transferi Beşiktaş’ı yeni sezonda her kulvarda istenilen hedeflere çok daha yakınlaşmasını sağlayacaktır.

Serdar SARIDAĞ
https://twitter.com/serdarsaridag

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...