Reklam

Twitter

 

10 Temmuz 2011 Pazar

3000 taraftar Topuk Yaylasında


Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne gelen taraftarlar, meşaleler yakıp, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular için tezahüratlar yaptı.
Sabah yapılan antrenmandan sonra İstanbul'dan otobüslerle gelen taraftar gruplarının da tesise girmesiyle sayıları 3 bini aşan taraftarlar, sahaya pankartlar asıp, tezahüratlar yapmaya başladı.

İdmanın ardından taraftarların yanına giden teknik heyet ve futbolcular, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı.

Futbolcular tesise doğru giderken, jandarmayı aşan çok sayıda taraftar, oyuncuların yanına geldi. Kalabalık taraftarın arasında kalan oyuncular güçlükle tesise girdi.

Jandarma ekipleri ve özel güvenlik, kalabalık taraftar karşısında zor anlar yaşadı. Taraftarlar futbolcuların antrenman yaptığı sahada gezip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, basın mensuplarına büyük tepki gösterdi. Taraftarların tepkisi üzerine basın mensupları önce tesisin önüne sonrada tesisin içindeki balkondan çekim yapmaya çalıştı. Taraftarlar, balkona doğru taş, pet şişe ve çakmak gibi maddeler atınca, basın mensupları yeniden tesisin içine girmek zorunda kaldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...