Reklam

Twitter

 

15 Haziran 2011 Çarşamba

Madrid, Kaka için teklifi az buldu


Real Madrid'de zor günler geçiren ve satış listesinde adı sık sık geçen Brezilyalı Copa America Milli Takımı kadrosundan affını istedi. Teknik Direktörü Mano Menezes "Real Madrid'in yıldız oyuncusu Kaka'nın kendisini aradığını ve Amerika Kupası kadrosunda yer almak istemediği bilgisini ilettiğini" söyledi.
Menezes, Kaka'nın, ameliyatlı dizini güçlendirmek istemesini gerekçe göstererek milli takımdan affını istediğini belirtti. Yıldız oyuncunun bu hareketinin geçen sene yaşadığı sakatlıklardan sonra kadroda pek yer bulamamısından dolayı daha güçlü bir şekilde yeni sezona hazır olmak için aldığı söyleniyor.
Bu arada Marca Gazetesi, İtalya'nın FC İnter kulübünün, Kaka için Real Madrid'e 30 milyon avro teklif ettiğini yazdı. İnter'in teknik direktörü Leonardo Araujo'nun özellikle Kaka'yı istediği, kulüp başkanı Massimo Moratti'nin de en büyük rakipleri Milan'a karşı bir süpriz yapmak için Kaka'yı almaktan yana olduğu ifade edildi. Real Madrid'in ise daha önce Kaka'nın satışından 40 milyon avro beklediği için  30 milyon avroluk teklifi az bulduğunu yazdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...