Reklam

Twitter

 

13 Ocak 2013 Pazar

VİDEO: Zanetti'den ilginç gol sevinci



Inter'in emektar oyuncusu  kaptan Javier Zanetti takım arkadaşı Rodrigo Palaccio'nun Pescara kalesine attığı golün ardından ilginç bir sevinç yaşamış. Zanetti arkadaşının golünün ardından yedek kulübesinin önüne doğru yuvarlamış. Kulübedeki arkadaşları ise Arjantin'li oyuncunun bu ilginç gol sevincine onu severek karşılık vermiş.

FOTO: Q7 oldu RQ37


Beşiktaş'ın Portekiz'li eski oyuncusu Ricardo Quaresma Dubai'de Al-Ahli ile takımı ile anlaşmaya varmasının ardından bugün basının karşısına çıktı. Beşiktaş'da 7 numaralı formayı giyen ve Q7 lakabıyla anılan oyuncu yeni takımında forma numarası olarak 37'yi seçti. Oyuncu hakkında yeni yöneticileri övgü dolu sözler dile getirirken takımı yeni lakap olarak RQ37'yi kullanmaya başlamış bile. Quaresma ise "Birlekiş Arap Emirlikleri ligi hakkında pek birşey bilmiyorum ama teknik direktör Quique Flores ile konuştuktan sonra daha bilgi sahibi oldum. Ben burada Ahli ile ile kupa kazanmak ve tekrar sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Ben takım arkadaşlarımla zaferlere uğraşmak için yardımcı olacağım. Bireysel değil kollektif olarak bunları başarmak istiyorum" diye konuştu…

11 Ocak 2013 Cuma

VİDEO: Umudunu kesmeyen kalecinin muhteşem kurtarışı


Peru ile Uruguay U20 Milli takımları arasında oyanan karşılaşmadan sahalarda ender göreceğimiz bir görüntüyü paylaşalım. Uruguay'ın atağı sırasında Peru kalecesi Bueno hatalı bir çıkış yaparak Angelo Campos'u boş kaleyle karşı karşıya bırakmış. Peru'lu defans oyuncusunun peşinde koştuğu sırada Bueno bir umut diye geriye doğru inanılmaz bir koşu yaparak topu çizgiden çıkarmış yetmemiş bir de Campos'un ikinci hamlesini engellemiş.

9 Ocak 2013 Çarşamba

VİDEO: Ricardo Quaresma ilk idmanında


Ricardo Quaresma'yı takımına katan Al-Ahli'li yöneticiler durumdan pek memnunlar. Dünya çapında iyi reklamlarının olduğunu düşünen yöneticiler özellikle sosyal alemde en çok konuşalan konulardan biri olması mutlu etmiş. 40 yıllık Q7'yi RQ37 yapan arkadaşlar oyuncunun her anını paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Bugün takımıyla ilk idmanına çıkan Quaresma'nın görüntüleri hemen siteden paylaşılmış. Saçlarını tekrar kazıtan oyuncu kenarda yeni takım arkadaşlarıyla ortada sıçan oynayarak çalışmalara start vermiş.

FOTO: Messi ödülleriyle…

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi 4. kez aldığı Ballon d'Or ödülünü yeni evinde yaptırdığı ödül köşesine yerleştirmiş. Büyük ödül dolabının önünde çektirdiği bu kareyi ise Facebook sayfasından takipçileriyle paylaşmış. Arjantinli oyuncu resmin altına "Kariyerimin bu en güzel anlarında yanımda olan herkese çok teşekkürler!" mesajını yazmış. Messi böyle devam ederse o dolaba çok kaçak kat çıkmak zorunda kalabilir.

8 Ocak 2013 Salı

FOTO: Neymar ödülü Stoch'a kaptırınca!

Dün akşam FIFA Puskas Yılın Golü ödülünü Fenerbahçe'li Miroslav Stoch alması biraz sürpriz etkisi yaratmış. Ödüle aday olanlardan biride Santos'un yıldız oyuncusu Neymar'dı. Zürih'de yapılan ödül töreninin ardından Neymar ünlü fotoğraf paylaşım sitesinden bu pozu paylaşmış. Yıldız oyuncu fotoğrafın altına "Partinin sonu" diye eklemeyide unutmamış..

7 Ocak 2013 Pazartesi

GÜNÜN FOTOĞRAFI: Gullit ve Valderrama

Zürih'de düzenlenen FIFA'nın gala gecesinin en eğlenceli anı futbolda uzun saçlı isimler diyince ilk akla gelenlerden birileri olan Ruud Gullit ve Carlos Valderrama'nın sahnede bir araya gelmerinde ortaya çıktı. Gecenin sunucularından biri olan Gullit taktığı perukla eski günlerine dönerken hala saç konusunda formda olan Beyaz Gullit lakaplı Valderrama'nın buluşması geceyi kahkalara boğdu…

VİDEO: Ballon d'Or Ödülünü alan Messi'ye Adidas çoktan inanmış!



2009, 2010 ve 2011 yılının ardından 4. kezdünyada yılın futbolcusu yine Messi seçildi. Takım arkadaşı Andre Inieste ile Real Madrid'li Cristian Ronaldo ile finale kalan Barcelona'nın yıldız oyuncusu 4. kez kazanan ilk isim oldu. Arjantin'li oyuncu Messi'nin bu ödülü alacağına sponsoru Adidas inandığı için oyuncusunu kutlayan özel reklam filmini bile hazırlamış. Adidas farklı bir çalışmayla Lionel Messi'nin  FIFA'nin Zürih'de düzenlediği ödül törenin hemen ardındanreklam filmini paylaştı.

6 Ocak 2013 Pazar

Rennes: Beşiktaş Pitroipa'yı ayartmaya çalıştı…


Beşiktaş ile ilgili ilginç bir iddia Fransız basınında yer almış. Rennes kulübüne dayandırılan habere göre PSG'de Nene'yi tranfsfer etmeye çalışan Beşiktaş ayrıca Rennes kulübünde forma giyen Jonathan Pitroipa ile görüşmüş. 26 yaşındaki Burkina Faso'lu kanat oyuncusunun Beşiktaş ile görüştüğü ama anlaşmanın sağlanamadığını yazmış. 2015 yılına kadar Fransız ekibiyle sözleşmesi bulanan oyuncunun takımından ayrılmak istememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği söyleniyor.

Sergio Ramos'un aşkı bitmemiş!


Geçtiğimiz günlerde İspanyol magazin basınında Real Madrid'in defans oyuncu Sergio Ramos ile Güzel sunucu Pilar Rubio'nun ilişkilerini sona erdiği yazılmıştı. Bugün ortaya çıkan bu kare ikilinin aşklarının sona ermediğinin belgesi olmuş. Bugüne kadar sadece bir kere görüntülenen çift konuşulan ayrılık haberlerinden rahatsız olduklarından belki de bu kareyi twitter üzerinden paylaşmışlar.

4 Ocak 2013 Cuma

VİDEO: Kadın taraftarları çekmek için yapılmış en seksi teklif!



Portekiz kulübü Pacos de Ferreira tribünleri doldurmak için yaptığı tanıtım ile olayı artık farklı bir boyuta taşımıştır. Pacos de Ferreira kadın seyircilerini tribünlere çekmek için ilginç bir çalışma yapmış. Seksi bir müziğin eşliğinde duş altında striptiz yapan arkadaş kadınların maça gelmesini sağlayacakmış. Bizim takımlarda eksik kalmasınlar ve hemen Biscolata erkeklerine transfer teklifleri götürsünler

FOTO: Ünlü futbolcu en çok satan gay dergisinin kapağında


İngiltere'nin en çok satan gay dergisi Attitude Magazine bu ay kapağında West Ham United'ın kanat oyuncusu Matt Jarvis yer alıyor. Derginin kapağına taşınan 3 futbolcu alan Jarvis'ten önce David Beckham ve Freddie Ljunberg'de yer almıştı.

FOTO: Cristiano Ronaldo'nun yeni grafikli kramponu...


Nike Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo için özel bir krampon üretmiş. Kramponun üzerinde Ronaldo'nun 1 yıl boyunca elde ettiği başarıların rakamsal dökümü yer alıyor. Mercurial IX kramponların üzerinde Ronaldo'nun markası olan CR7 bulunuyor. Bu rakamlar ayrıca bu logonun için de yer alıyor.

Ronaldo için özel üretilen 110 bin euro'luk saat

Real Madrid'in yıldız oyuncusu için anlaşılan sağlam bir PR çalışması var. Nike'ın geçen sezon gösterdiği performansın rakamlarından oluşan 100 adet özel kramponundan sonra ünlü saat markası Frank Müller'de bir çalışma yapmış. Ronaldo'nun lakabı ve aynı zamanda marka logosu olan CR7'den esinlenen ünlü saat markası yıldız oyuncu için özel bir tasarım yapmış. Saatin en önemli özelliği 7 rakamının elmas taşlardan oluşuyor olması. 7 adet üretilen saatin fiyatı ise tam 110 bin euro.

Nuri Premier Lig'in 2. en büyük hayal kırıklığı seçildi...

Ünül futbol sitelerinden biri olan Who Ate All The Pies sitesi 2012/13 sezonunda en büyük 10 hayal kırıklığı listesi hazırlamış. Listenin 2. sırasında ise tanıdık bir isim var. Real Madrid kulübünden kiralık olarak geldiği Liverpool'da iyi bir başlangıç yapan ama gerisini getiremiyen Nuri Şahin site tarafından 2. en büyük hayal kırıklığı olarak seçilmiş. Kaleme alınan yazıda Nuri için "Anfield'de 2 gol atarak muhteşem bir başlangıç yapan Nuri şimdilerde kadroya bile giremiyor" diyerek Liverpool' için büyük hayal kırıklığı olduğu belirtilmiş. Listenin 1. numarasında ise Newcastle United'da forma giyen Papiss Cisse yer almış.

İşte 2012/13 sezonunda Premier Lig'de hayal kırıklığı yaratan 10 isim
1. Papis Cisse / Newcastle United
2. Nuri Şahin / Liverpool
3. Clint Dempsey / Tottenham
4. Alou Diarra / West Ham
5. Mario Balotelli / Manhester City
6. Stephane Sessegnon / Sunderland
7. Fabio Borini / Liverpool
8. Scott Sinclair / Manchester City
9. Adam Johnson / Sunderland
10. Gylfi Sigurdsson / Tottenham

3 Ocak 2013 Perşembe

VİDEO: Messi'yi yakıyorlar!


Arjantin'nin La Plata yeni yıla girerken ilginç bir geleneği her yıl yerine getiriyor. Şehir sakinlei şans getirmesi için büstler hazırlıyap yakıyorlar. Bu sene yapılan 144 büstten biriside Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi'ye aitmiş. Ünlü oyuncunun dünya üzerinde Arjantin Milli Takımı formasıyla otururken yapılmış çalışma oyuncuya ve ülkeye şans getirmesi için yakılmış.

GÜNÜN VİDEOSU


Liseler arası Kız Basketbolunda Lafayette Jeff Bronchos ile  McCutcheon Mavericks  takımları arasında oynanan karşılaşmadan inanılmaz bir sayıyı paylaşalım. McCutcheon Mavericks forması giyen Gabrielle Gary çıkmakta olan topu inanılmaz bir atışla potaya gönderiyor. Gary'in köşeden attığı bu muhteşem üçlük maçı anlatanları bile çıldırtmaya yetmiş…

VİDEO: Boateng ve Milan'lı oyuncular hazırlık maçında sahayı terk ediyor…


Milan takımı bugün hazırlık maçı için İtalya'nın Dördüncü Ligi ekiplerinden Pro Patria'nın konuğu olmuş. Ev sahibi ekibin bazı taraftarları ise misafirlerine hiç de iy davranmamış. Özellikle taraftarlar Milan'ın siyahi oyuncusu Kevin-Prince Boateng'e ırkçı hareketlerde bulunması oyuncuyu çıldırtmış. Stadyumda anonslar yapılmasına rağmen bitmek bilmeyen ırkçı hareketlere sonunda Boateng'i çıldırmış ve maçın 26. dakikasında taraftarlara tepki göstererek sahayı terk etmiş. Pro Patria'lı oyuncular ilk başta Boateng'i sakinleştirmeye çalışmışlar ama onlarda oyuncuyu yalnız bırakmayarak Milan'lı meslektaşlarıyla birlikte sahayı terk etmişler.

2 Ocak 2013 Çarşamba

Beşiktaş'lı Cisse futbol hayatını sonlandırıyor...

2007-09 sezonları arasında Beşiktaş forması giyen Fransız oyuncu Edouard Cisse bugünlerde sıkıntılı günler yaşıyor. Auxerre ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan ve herhangi bir takımın formasını giymeyen oyuncunun futbol hayatına devam etmesi Ocak ayındaki gelecek olan tekliflere bağlı. 34 yaşındaki oyuncu ara transfer döneminde her hangi bir teklif almaması durumunda futbol hayatını sonlandırmayı düşünüyor.

FOTO: City'den Kara Şimşek'in yıldızına hatalı forma...


80'lerin en unutulmaz dizilerinden biri olan Kara Şimşek'in yıldız oyuncusu David Hasselhoff Manchester City'nin hayran kitlesine katılan en son ünlü isim olmuş. City'nin Stoke City'i 3-1 yendiği maçta tribünde yerini alan ünlü oyuncu daha sonra soyunma odasına girerek futbolcularla galibiyeti kutlamış. Peter Pan operasının İngiltere'deki gösterimi için gelen ünlü oyuncuya Manchester City yetkilileri isminin yazılı olduğu bir forma hediye etmişler. Hediyenin ufak bir kusuru varmış çünkü formada Hasselhoff' olarak yazılması gereken isim Hass'le'hoff olarak yazılmış.

VİDEO: Bu kameranı hemen transfer edelim...


Görüntülerini seyredeceğiniz pozisyonda bir çok kameran "Aman kafama başıma geliyor" diye panik yapar. Umman'da çizgide duran bu kameran ise gayet sakin ve rahat bir şekilde hem çekimini yapıyor hem de hareketeni çekiyor. Topa vururken bile kollarını bile kameramasından bırakmayan bu arkadaş bize göre televizyon dünyasının Zlatan Ibrahimovic'dir.



FOTO: Diouf'un çakma hayranı!

Leeds United'da forma giyeh El Hadji Diouf Bolton maçı öncesi genç bir hayranı tarafından ziyaret edilmiş. Diouf'a epey hayran olan bu genç saç modelini taklit etmeyi geçmiş kendini siyaha bile boyamış. Gerçi biraz kötü boyasa bile Diouf'un çakma hayranı çektirdiği bu poz twitter üzerinde en çok paylaşılan kareler arasında yer almış

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...