Reklam

Twitter

 

30 Eylül 2012 Pazar

VİDEO: Yardımcı hakeme taciz mi var?


Valla biz bu görüntüde Metalurg teknik direktörü Koba Zhorzhikashvili'nin ne yaptığını bir türlü çözemedik. Hakemin şortunu indirmek mi istedi yoksa arka cep fermuarı mı bozuktu bir türlü anlayamadık. Anlayan varsa bize de anlatsın :)

VİDEO: Sert giren rakibine yumruğu indiriyor…


CSKA dün evinde Dinamo Moskova'yı konuk etti. Ev sahibi ekip evinde 2-0 gibi bir skorla yenilirken bu skor ister istemez takımı maç içinde de biraz germiş. Bu gerginliği en çok yaşayan ise CSKA'dan Dzagoev olmuş. Rakibi Wilkshire kendisine sert girince yerden kalkıp hemen oyuncunun suratına yapıştırı vermiş yumruğu. Maçın hakemi cebindeki kırmızı kartı hiç düşünmeden çıkarmış. Wilkshire yerden kalkınca Dzagoev'un aklından sorunu olduğunu ima eden el hareketleri yaparak durumu bizim içinde özetlemiş...

Artık herkes rahatlayabilir Raffaella Balotelli'ye ikinci şansı vermiş…


Ayrılıkları gibi birleşmeleride olay olan Manchester City'li Mario Balotelli ile sevgilisi Raffaella Fico sonunda barışmışlar. 6 aylık hamile olan sevgilisiyle çocuğun kendisinden olduğuna inanması için DNA testi istemesiyle başlayan süreç son olarak Balotelli cephesinden gelen adım ile Raffaella çocuğunun babasına ikinci bir şans vermeye karar vermiş. Raffaella Fico İtalyan Canale 5 televizyonuna verdiği röportajda "Ben ikinci bir şans ve hatalarını unutmaya karar verdim" diye açıklama yapmış. Bu arada geçtiğimiz günlerde bebek için çıktığı alışverişte ikiz bebek arabası bakmasının ardından çıkan haberlere ise "Biz ikiz bebek beklemiyoruz" diyerek dedikoduları sonlandırmış.

GÜNÜN GOLÜ


Palermo'nun bugün Chievo'yu 4-1 yendiği maçta işte bu muhteşem gol atılmış. Palermo'lu Fabrizio Miccoli orta sahaya yakın bir yerden attığı süper bir yarım voleyle kaleciyi fena avlamış.

VİDEO: Sevinirken formasını yırtan futbolcu...


Sırbistan takımlarında Rad'da forma giyen Predrag Luka bugün oynanan Jagodina maçında golünü attıktan sonra sevinci biraz abartmış gibi. Kendini kaptıran Luka formasını yırtınca tepki çekmiş.

Real Madrid Gangnam Style takılıyor





Koreli Müzisyen PSY'nin Gangnam Style parçasını bilmeyen kalmamıştır herhalde. Komik dans figürleriyle çok büyük ilgi uyandıran bu parçaya casablanckers.tumblr.com'da güzel bir çalışma yapılmış. Site Real Madrid'li oyuncular  Gangnam Style şarkısının klibine yerleştirerek güzel bir iş çıkarmış. Başrolde ise Mesut Özil yer almış :)

FOTO: Dortmund taraftarından muhteşem pankart...

Borussia Dortmund dün oynanan Borussia Monchengladbach maçını 5-0 gibi farklı bir sonuçla kazandı. Bizim için maçın sonucundan daha çok Dortmund taraftarlarının açtığı bu muhteşem pankart önemliydi. Liverpool'un yaşadığı Hillsborough faciasıyla ilgili bağımsız kurulun verdiği rapora gönderme yapan Dortmund taraftarı 96 taraftarın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak "96 kişi için Adalet" yazılı bir pankart açtılar.

VİDEO: Thierry Henry Amerikalılara futbol ziyafeti çekiyor...


Thierry Henry New York Red Bulls'da inanılmaz işler yapmaya devam ediyor. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde rakibine kafa atıp kendi yemiş gibi sahtekarlık yaptığı için hala kızgınlığımız geçmiş değil. Konuyu fazla dağıtmadan New York Red Bulls ile Toronto arasında oynanan maçta Henry tam 3 asist 1 gol atarak sahanın kahramanı olmuş.

VİDEO: Rafael Nadal değil Tony Tony!


Ünlü tenisçi Rafael Nadal ülkesinde geçtiğimiz yıl online poker oyunlarına izin verilmesinin ardından PokerStars'ın reklam yüzü olmuştu. İşte o işbirliğinden çıkan eğlenceli bir iş. PokerStars firması Rafael Nadal'ın ne kadar blöfçü olduğunu göstermesini istemiş. Ünlü tenisçiye bir golf sahasında resepsiyonist yapmışlar ve  kendisinin artık Tony olduğunu söylemişler. Resepsiyona gelen herkes ünlü tenisçiyi tanıyor ama o ısrarla Tony olduğunu söylüyor.

VİDEO: Fabregas sahtekarlıkla rakibine kırmızı kart göstertiyor


Barcelona dün Sevilla karşısında son dakikada bulduğu 2 gol ile maçı 3-2 kazandı.  Maçı kazanan Barcelona olmuş olabilir ama kaybedeni kesinlikle 2 gol atmış bile olsa Cesc Fabregas. Barcelona'lı oyuncu takımına maçı kazandıracak hareketi 72 dakikada çekiyor. Rakibi Medel ile girdiği tartışmada yüzüne darbe almış gibi kendini yere atmış. Bu hareketiyle hakemi kandıran Fabregas Mendel'in kırmızı kart görmesini sağlamış. Barcelona'da 10 kişi kalmış Sevilla karşısında maçı 3-2 kazandı ama artık o sempatik takımdan çok şey kaybediyorlar...

VİDEO: Kızgın taraftar yardımcı hakemin boğazına sarılıyor...


Ukrayna'da Chernomorets ile Metalist arasında oynanan maçta ev sahibi takımın taraftarları maçın yönetiminden pek memnun kalmamışlar. Bir taraftar özellikle yardımcı hakemin kararlarını epey sinir olmuş. Sahaya dalan taraftar direk yardımcı hakemin boğazına yapışıyor ve hakemi epey bir sürüklüyor. Saldırgana müdahele eden yolisler bile sinirli taraftarı kontrol altına almakta zorlanmış.

29 Eylül 2012 Cumartesi

VİDEO: John Terry kramponları genç taraftarlarına veriyor…


Chelsea'nin bugün deplasmanda Arsenal'i 2-1 yendiği maçın ardından sıkıntılı günler geçiren John Terry hoş bir hareket yapmış. Maç sonunda ayağındaki kramponları çıkaran tecrübeli oyuncu daha sonra deplasmanda kendini yalnız bırakmayan taraftarların yanına giderek genç hayranlarına kramponları vermiş…

FOTO: Irina Shayk Sports Illustrated takviminin kapağında…


Spor dünyasınında en çok beklenen işlerinden birisi de Sports Illustrated dergisinin  her yıl çıkardığı takvim. Geçtiğimiz sene de dergide yer alan  Ronaldo'nun manken sevgilisi Irina Shayk bu sene takvimin kapağına çıkmış. Bir birinden ünlü modellerin seksi resimlerinden oluşan takvim de geçen yıl takvimin kapağında yer alan Kate Upton, Cintia Dicker, Alyssa Miller ve Jessica Gomes gibi ünlü modeller yer alıyor.

Balotelli ilişkiyi tekrar başlatmış ama Raffaella'nın haberi yok…

Manchester City forması given Mario Balotelli epey bir zamandır basını kendinden yoksun bırakmıştı. İtalyan golcü bir döndü pir döndü. Geçtiğimiz günlerde basına 6 aylık hamile olan eski sevgilisi Raffaella Fico ile ilişkilerine tekrar başlama kararı aldıklarını ve özel hayatlarına saygı gösterilmesini isteyen bir yazılı açıklamada bulunmuştu.

VİDEO: Villas Boas Manchester United galibiyeti sonrası…


Villas Boas ile  rrmisas
Tottenham'da göreve başladığı günden bugüne epey ağır eleştiriler alan Portekizli hoca Andre Villas-Boas Manchester United galibiyeti sonrası görüntülerden de anlaşıldığı gibi tüm duygularını haykırıyor. Maçı deplasmanda 3-2 kazanan Villas-Boas ilk başta sağlam bir patlama yaşadıktan sonra etrafındakilerle galibiyetin keyfini çıkarmış.

Yok artık dedirten taraftar…


Amerikan beyzbol takımlarından Miami Marlins taraftarı olan bu arkadaş gerçekten izleyenlere pes dedirtecek cinsten. Elinde ağzına kadar dolu bir tepsi ile tribünlere gelen beyzbol topunu yakalayan taraftar tüm stadyumun bir anda kahramanı oluyor. Özellikle kızının babasının yanına gelişi bile bu arkadaş için yeter de artar…

VİDEO: Tottenham maçında Ferguson en çok Batman'i beğenmiş!


Günün en zevkli maçlarından biri Manchester United ile Tottenham arasında oynandı. Tottenham'lı oyuncular deplasmanda Manchester United'ı 3-2 yenerek özellikle Villas Boas'ı rahatlatmış oldular. Bu arada maç sonunda televizyona oyunu analiz eden Sir Alex Ferguson Tottenham'lı Gareth Bale'in ismini Christian Bale diye söyleyince Ada'ya eğlence malzemesi olmuş. Çünkü Christian Bale son Batman serisi olan Kara Şövalye Yükseliyor'da Yarasa Adamı canlandıran ünlü aktörün ismi. Anlaşılan Ferguson filmin etkisinde fazla kalmış...

GÜNÜN GOLÜ


Martin Jiranek'in attığı bu golü günün golü demek biraz haksızlık gibi oluyor. Rus takımlarından Terek Grozny forması giyen 33 yaşındaki oyuncunun attığı bu şık gol sezonun en güzel gollerinden biri. Çek oyuncu Kuban Krasnodar kalesine bildiğiniz füzeyi göndermiş.

Video: Nuri Şahin gollerine devam ediyor…


Liverpool forması giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin West Brom maçında attığı 2 golün ardından seriye devam etmiş. Nuri Liverpool'un Norwich 5-2 yendiği maçta durumu 3-0'a getiren golü atmış. Golün asistini ise maçta 3 gol atan Luis Suarez yapmış. 

Fenerbahçe'li Meireles menajeri Mendes'e isyan bayrağını açtı…


Portekiz basınında yer alan bir habere göre Raul Meireles Fenerbahçe'ye transfer olurken menajeriyle yaşadıklarından dolayı isyan etmiş. Portekiz'li ünlü menajer Jorge Mendes ile çalışan oyuncu transfer döneminde kendisine yeteri kadar ilgi göstermediği için menajerine kızgınmış.

FOTO: Bill Gates ve Sandro Rosell yüzde yüzü hedefliyor…


Barcelona Başkanı Sandro Rossel Birlişmiş Milletler toplantısına katılmış. Futbol dünyası olarak dünyada gerçekleşen çalışmalarda neler yapıldığını ve yapılabileceğinin değerlendirildiği toplantıda ünlü iş adamı ve hayırsever Bill Gates ile bir arayada geldi. Rossel, Gates'se beraber yürüttükleri çocuk felci aşısı projesine gönderme yapan bir forma hediye etti. Tüm dünyada çocuk felci aşısını gerçekleştirerek hastalıkta yüzde 99 yakalayan projede hedef yüzde yüz.

Arsene Wenger helikopter gibi dönüyor…


Bugün oynanan Arsenal-Chelsea maçında Arsene Wenger kaçan gole işte böyle tepki vermiş. Maçı 2-1 kaybeden Wenger'in öğrencilerinden Olivier Grioud kaçırdığı golden sonra etrafında helikopter gibi dönen Fransız hoca sonunda dengesini kaybediyor ama hemen kendini toparlıyor…

VİDEO: Hasan Kabze'nin golü en iyi Eylül golü listesinde…



Orduspor'lu Hasan Kabze'nin dün akşam Galatasaray'a attığı şık gol Eylül ayının en güzel 10 gol listesine girdi. TVGOL sitesi tarafından Eylül ayının en listesinde yer alan Kabze'nin golü yapılacak oylamayla belki de ayın en iyi golü olarak bile seçilebilir.

VİDEO: Torres'in Arsenal taraftarını mutlu ettiği bir an…


Fernando Torres... ile  Emenderk
Bugün oynanan Arsenal-Chelsea maçında ev sahibi ekip sahadan üzgün ayrılan taraf oldu. Maçı 2-1 kazan Chelsea'de İspanyol golcü Fernando Torres güzel bir gole imza atarak takımını öne geçiren isim olmuş. Gel görki attığıyla değil de atamadıkları ya da komik hareketleriyle daha çok anılan Fernando Torres Arsenal taraftarını yukarıda gördüğünüz hareketle güldürebilmiş.

Bu arada Torres'in attığı golü izlemediyseniz buyrun

Gol de Fernando Torres vs Arsenal (0-1) [HD] ile  Emenderk

Bir genelev sponsoruda Almanya'da çıktı…


Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da bir futbol takımına sponsor olan genelev başka ülkedeki mekanlarada ilham kaynağı olmuş gibi. Almanya'da 2. Lig Buz Hokeyi takımlarından Landshut Cannibals takımının artık yeni bir sponsoru var. Yukarıda görülen dudaklar bir genelev firmasına ait. Dudaklarda yer alan metinde ise "Dünya çok seksi olabilir" yazıyor. Landshut Cannibals takımının yeni sponsorunun bir genelev firması diğer sponsorları rahatsız etmiş gibi. Alman giyim firması Wöhrl hokey takımına Landshut Cannibals 2 gün önce sponsor olmuş ve ardından böyle bir anlaşma gelmiş.

Messi'yi reklam malzemesi yapan seks kaçamağı…


Arjantin'de Big Brother yarışmasında ünlü olan Andrea Rincon, Messi ile yaşadığı seks anlarını bir radyo programına bağlanıp anlatınca ülkenin en ünlü ismi oluverdi. Bundan 2 yıl önce Arjantin'e bir dostluk maçı için giden Barcelona'lı yıldızla tanıştığını söyleyen Rincon ne kadar detay varsa ortaya döküvermiş.  2010 Eylül ayında yaşadıklarını anlatan güzel "Sanki dün gibi hatırlıyorum" diye başladığı konuşmada inanılmaz mahrem olayları paylaşmış. Arkadaş Messi'nin en çok poposunu beğendiğini söylerek reklamını Hem Arjantin'de hem de Dünya'da bir güzel yapmış.

Pele Ronaldo'yu zayıf noktasından vuruyor…


Brezilya'lı emekli golcü Ronaldo bildiğiniz gibi kilo problemini çözmek için bir TV programına katıldı. 118 kilodan başladığı diyetinde sürpriz konukları olmuş. Pele ve Ronaldinho diyet yapan oyuncuyu ziyarete gitmişler. Tabii misafirliğe eli boş gitmek olmaz diyerek 36 yaşını kutlayan oyuncuya pastalı bir sürpriz hazırlamışlar. İkili böyle bir şaka yaparak gittikleri ziyarette "Pastayı yemek için değil bakması için getirdik" diyerek son darbeyi vurmuşlar…

Takım olmayınca logosu çalındı…


2008 yılına kadar NBA'de Seattle SuperSonics diye bir takım yer alıyordu. Daha sonra Oklahoma'ya taşınma kararı alan takım ismini de Oklahoma City Thunder olarak değiştirdi. Tabii Seattle SuperSonics logosu ve renkleri tekrar şehre bir NBA takımı gelir diye elde tutuluyor. Şehre gelecek olan takıma logo tekrar sunulacak ama birileri uyanık çıkıp renklerle oynayarak hazır logoya konmuş, Bikini Basketbol Ligi (Seksi kızların basketbol oynadığı bir oluşum) takımı Miami Spice SuperSonics logosunu birebir kopyalamış. Markalarını inanılmaz bir şekilde koruyan NBA tabii ki bu hırsızlık karşısında da kayıtsız kalmayıp hemen Bikini Ligi oluşumunu hakkında yasal işlemleri başlatmış.

28 Eylül 2012 Cuma

FOTO: Cenaze evi sponsorlu forma…


Dün Yunan futbolunun yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle ilginç sponsorluk anlaşmalarına imza atan iki takımın haberlerini vermiştik. Voukefala takımına sponsor olan genelevin forma resminden sonra Paliopygros takımının cenaze evi firmasınında resmini paylaşalım. Paliopygros takımının yeni forma sponsoru önünde haç resminin yer aldığı bir reklam hazırlatmış. O forma kutsaldır diye taraftarları bağırsa yeridir herhalde...

FOTO: Hamilton'ın sevgilisi Chris Brown'la öpüşüyor mu?…


ABD magazin sitesi TMZ iddiası ortalığı fena halde karıştırmış. Site haberinde Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'un sevgilisi Nicole Scherzinger'in Rihanna'nın eski sevgilisini öpüştüğünü iddia etmiş. Site paylaştığı resimlere çiftin öpüştüğünü iddia edeken  Nicole Scherzinger'in sözcüsünden farklı bir açıklama geldi. Sözcü "Nicole Scherzinger ile Chris Brown arasında yazılan hikayenin gerçekle bir alakası yoktur. Fotoğraflarda iki eski arkadaş çok gürültülü bir yer de konuşmaya çalışıyorlar yazıldığı gibi onlar öpüşmediler" diye durumu açıklamaya çalışmış. TMZ sitesi ise resimlerde konuşuyor gibi gözüken çiftin öpüştüğünü söyleyen görgü tanıklarının olduğunu söylüyor.

Beşiktaş'da Bastos ismi nereden çıktı?


Transfer dönemi sona erince bir umut belki şu hergün çıkan transfer haberleri biraz azalır dedik ama nafile. Ne bizim basınımız ne de dış basın durmak bilmiyor. Daha takımlar 2 maç yapmadan eksik noktalar tespit edilip hemen transfer çalışmaları başlamış. Kimi hala Galatasaray'a Kaka'yı getirmeye çalışırken kimi de Beşiktaş'a Bastos'u getirmeye çalışıyor.

VİDEO: Cam kırıldı 2 şampiyonluk gitti!


Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'den Santiago Bernabeu'da 8 gol yiyen Kolombiya takımı Millonarios anlaşılan fena dağılmış. İspanya'dan dönen oyuncuları karşılayan otobüste büyük bir hata varmış. 13 kere şampiyon olan takım aracında her şampiyonluk için bir yıldızın yer aldığı bir çalışma bulunması gerekirken yıldızların 11 adet olduğu ortaya çıktı. Bu büyük hata geçtiğimiz günlerde Santa Fe maçında taşlanan aracın camının kırılmasıyla başlamış. Aracın camını değiştiren otobüs sürücüsünün iki tane yıldızı unuttuğu ortaya çıkınca takım bu yenilginin üzerine daha da zor duruma düşmüş. Aracın öbür yanında 13 yıldız yer alırken oyuncuların bindiği taraftar 11 yıldız yer alıyor.

Hulk'a bombalı mesaj şoku…


Zenit'te sular bir türlü dinmek bilmiyor. Hulk ve Axel Witsel'in astronomik ücretlerle transfer olmasına Zenit kaptanı Igor Denisov'un bayrak açmasının ardından şimdi de idmana sahte bir boma gönderildi. Transferden hoşnutsuz olanlar sahte bir bombayı Zenit'in idman sahasına bırakmış. Bugün Rus basınında yer alan habere göre Polis'in bırakılan şüpheli paketi kontrol ettiklerinde ünlü çizgi roman karekteri Hulk'un yer aldığı resimde "Hulk dışarı" yazan bir mesaj bulunmuş. Bu mesajı bırakan şüpheliye ulaşmak için Polis harekete geçmiş. Resimin üzerinde yer alan yazıyı polisler el yazısı uzmanlarına incelettirmeye göndermiş.

FOTO: Neymar'dan önce Cruyff çarmıha gerilmiş…


Brezilya'da yayın yapan Placar dergisi aykırı bir kapak yaratak Dünya'da epey bir ses getirmiş. İsa'nın çarmıha gerilmiş halini Neymar'a uyarlayan dergi epey bir tepki çekmiş. Gelen tepkiler üzerine geri adım atan dergi bir açıklama yaparak kimsenin dini duygularını incitmek istemediklerini söylemişler. Dergi bu kapağı yaparken İspanyol Don Balon dergisinden esinlenmiş. İspanyol dergi 1977 yılında aynı kapağı Cruyff için tasarladığı ortaya çıktı.


FOTO: Balotelli'nin ikiz çocuğu mu olacak?


İtalyan Oggi dergisi bebek için alışverişe giden Raffaella Fico'yu görüntülemiş. Güzel model bebek arabalarına bakarken ikizler için olan modelleri incelemesi akılları karıştırdı. Oggi Balotelli-Fico çiftinin ikiz bebek beklediklerini yazmış.

Klose'nin fair-play'lik davranışına İngiltere'den tepki…


Lazio forması giyen Miroslav Klose'nin Napoli maçında elle attığı golü hakeme itiraf etmesiyle bir kişi hariç herkesin takdirini topladı. FIFA Başkanı Blatter'in bile teşekkür ettiği oyuncuya tepki gösteren isim İngiltere'den çıktı. Aslında İngiltere diyoruz ama aslında o bir İtalyan ve eski bir Lazio oyuncusu. Bu isim Ada'da Swindon Town takımını çalıştıran Paolo Di Canio'dan başkası değil. La Gazetta dello Sport'ta yer alan haberde Di Canio oyuncunun yaptığı hareket için ilk önce yapıp sonra tövbe etmeye benzetmiş. İtalyan hoca "O ilk önce aldatmak istedi sonra Napoli'li oyuncuların baskısı altında kalınca itiraf etti" diyerek oyuncunun yaptığının fair-play'lik bir hareket olmadığını savunmuş.

VİDEO: Barcelona'da artık Akrep var!


Futbolseverlere sadece akrep desek herkesin aklına ilk gelecek şey Kolombiyalı kaleci Rene Higuita gelir. Kolombiyalı kaleci herşeyi ile dikkat çekiyordu ama o ünlü kurtarışının yeri ayrıdır. Akrep kurtarışı diye tanımlanan bu kurtarışı geçtiğimiz günlerde Barcelona yedek kalecesi Jose Pinto'da idmandan sonra yapmış. Barcelona'lı kaleci bu yaptığı kurtarışı Twitter üzerinden paylaşınca epey bir gündem olmuş. Bir gün bu hareketini maçta da yapmasını bekleriz...

Zidane ile Mourinho arasındaki soğuk savaş…


Real Madrid'in efsane ismi Zinedine Zidane ile takımın teknik direktörü Jose Mourinho arasında soğuk bir savaş yaşanıyormuş. Marca gazetesinin haberine göre Zidane Sportif direktör olarak yer aldığı Real Madrid'in bu sene çekilen toplu takım fotoğrafında yer almaması bu savaşın açık belirtisi olarak gösteriliyor. Mourinho'nun kendi etrafında daha sadık insanların olması için uğraştığı ve Inter'de olduğu gibi Luis Figo gibi bir ismin yanında istiyormuş. Zidane'nın görev tanımının belli olmasına rağmen A takımdan uzaklaşmaya karar verdiği ve tercihini artık antrenör olarak kullanmak istediği yazılmış.

Ronaldinho'ya eski taraftarlarından tepki….


Geçtiğimiz gün oynanan Flamengo-Atletico Mineiro maçında tribünler maç boyunca Ronaldinho ile uğraşıp durmuş. Eski takımı Flamengo'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ronaldinho'ya sahaya çıktığı andan başlayan protestolar maç sırasında ayağının her topa değdiği anda da devam etmiş. Tribünlerin tersine saha da daha güzel görüntüler oluşmuş. Ronaldinho eski takım arkadaşları ve teknik ekibiyle maç başında ve sonunda güzel bir şekilde hasret gidermiş.

27 Eylül 2012 Perşembe

VİDEO: Phoenix Suns yeni parkelerini döşüyor…


NBA takımlarından Phoenix Suns sahası US Airways Center'da yeni parkelerini döşemiş. Çalışanların epey uğraş vererek yerleştirdikleri parkeleri kameraların hızlı bir şekilde oynatılmasıyla 2 dakika 54 saniyede seyredebilirsiniz.

FOTO: Shaquille O'Neal ve 5 çocuğu alışverişte…


NBA emekli yıldızlarından şimdinin ise yeni TV yorumcusu Shaquille O'Neal çocukları toplayıp alışverişe çıkmış. Dev adam 5 çocuğuyla gittiği alışverişte etrafında epey ilgisini çekmiş. Shaquille O'Neal oğulları Myles (14), Shareef (12) ve Shaqir (9), kızları Amirah (10) ve Me'arah (6) ile tam bir çete oluşturmuşlar...

FOTO: Ronaldo ve Irına tribünde fingirdeşiyorlar

 
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile Rus sevgilisi Irina Shayk arasında bugünlerde kara kediler dolaşıyor şeklinde haberler yer alıyordu. Haberlere göre Ronaldo Irina'yı aldatmış ve ilişkileri bu olaydan dolayı sekteye uğradığı yönündeydi. Resme bakınca olayın pek de öyle olmadığı ortaya çıkıyor.  Real Madrid'in Millonarios'u 8-0 yendiği maçta tribünde yerlerini alan çift maç haricinde herşeyle ilgilendiler. Bir ara telefonlarını ellerinden düşürmeyen çift ara sıra da kendilerine özel vakitler ayırmışlar…

Quaresma'yı bir tek Beşiktaş istemiyor!


Beşiktaş'ın Portekiz'li yıldız oyuncu Ricardo Quaresma ile bugün bir araya gelip sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edileceği haberleri basınımızda epey geniş bir şekilde yer aldı. Avrupa basınında ise yıldız oyuncunun devre arasında transfer olacağı pek çok takımın yer aldığı haberler bulunuyor.

Kimine genelev kimine cenaze evi!



Yunanistan'da yaşanan ekoromik kriz futbol dünyasınıda fena halde sarsmış durumda. Ülkede ekonomik zorluklar yaşayan iki takım kendilerine buldukları sponsorlarla epey bir dikkat çekmişler. Yunan Voukefala takımı yaşadıkları sıkıntıları aşmak için ilginç bir sponsor bulmuşlar. Voukefala takımı yerel bir genelev ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Voukefala takımının formasının üzerinde ve skorboarda genelevin ismi yer alacak. NovaSport radyosuna konuşan başkan Giannis Batziolas "Bizim sponsorumuzun artık bir genelev olduğunu açıkladığımda oyuncular ikramiyenin ne olduğunu bilmek istedi" diye mizahi bir yaklaşımda bulunmuş.

VİDEO: Messi arabaları karıştırırsa…


Barcelona takımı dün topluca yedikleri yemeğin ardından çıkışta arabalarına doğru yol alırlarken ilginç bir olay yaşanmış. Görüntülerde Arjantin'li yıldız oyuncu Lionel Messi hızlı adımlarla arabasına doğru gidip kapıyı açmaya çalışıyor. Bir türlü arabanın kapısını açamayan Messi daha sonra durumu anlıyor. Yıldız oyuncu kendisiyle aynı renk ve model olan Thiago Alcantara'ya ait olan arabaya binmeye çalışmış.

VİDEO: Dortmund'un teknolojik yeni idman tesisi…












Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund yeni eğitim tesislerine bir gezi düzenlemiş. Küp şeklindeki yeni eğitim alanı aslında teknolojinin en iyi kullanıldığı bir tesis olmuş. Dört bir tarafından topların atıldığı alanda oyuncular pasları hemen alıp ışık yanan alanlara atarak kendilerini geliştiriyorlar. Pas alıp atmayı geliştirmek için yapılan bu tesisde eğer topu belirtilen sürede alana atmayınca hemen renk değiştiriyor. İdman sonunda ise yetkililer anında oyuncunun performansını görebiliyorlar. Ne diyelim umarım kulüplerimiz de Dortmund gibi teknolojiyi böyle yakından takip ederler..

VİDEO: Yağmur kramponları…


Spor giyim firmaları krampon çeşitlerini artırmak için durmadan çalışıyorlar. Son olarak Nike firması yaklaşan kış ayı ile birlikte yeni model ayakkabılarını çıkarmış. Bu kramponların en büyük özelliği yağmurlu havalarda oynanan karşılaşmalarda topun kontrolünü daha fazla sağlaması. Anlaşılan futbolcular artık karşılaşmalara çıkmadan önce Formula 1 araçlarının pistlere göre tercih edilen lastikler gibi krampon seçme olayına girecekler

FOTO: Ünlü Zidane-Materazzi heykeli artık büyüdü…



Cezayirli sanatçı Abel Abdessemed'in Zidane ile Materazzi arasında yaşanan o unutulmaz anın heykeli yapmıştı. İlk olarak ABD'de sergilenen Zidane'ın Materazzi'nin göğsüne attığı kafa vuruşu artık büyüdü. 5 metrelik yeni yapılan versiyonu evinde yani Fransa'da sergileniyor. Dünyanın önde gelen modern sanat müzelerinden biri olan Paris Centre Pompidou'nun önünde sergileniyor.

VİDEO: Klose'nin tırnağı bile olamayacak sahtekar futbolcu…


Lazio'da elle attığı golü itiraf ederek efsane olan Miroslav Klose olayının üzerine bir de şu görüntüyü verelim. Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico MG forması giyen bu sahtekar arkadaş Rever Flamengo'lu Victor Caceres'in kendisini tutmasına dönerek yumruk sallayarak karşılık vermiş. Sahtekar futbolcu bu yetmiyormuş gibi bir de darbeyi kendisi almış gibi yere atmış.

Ronaldinho ve Galatasaray'dan tanıdığımız Jo'da arkadaşlarının bu düşüşüne inanarak dalmışlar tartışmanın ortasına. Hakem uzun süren tartışmanın ardından yumruğu yiyen Caceres ile kavgaya bodoslama dalan Jo'ya sarı kart gösterirken Rever'a kırmızı kartını çıkarmış.

VİDEO: Klose efsane oluyor…


Blog da hep vurgu yaptığımız birşey var o da aynı işi yapan insanların birbirlerinin emeklerine saygı duymaları… Alman futbolcu Miroslav Klose işte bu olaya en büyük adımı atmış insanlardan biridir artık. Lazio forması giyen Klose Napoli maçında kornerden gelen topu elle yaptığı müdahale ile gol olmasını sağlamış.

VİDEO: Yok böyle bir kurtarış…


Geçtiğimiz sezon blogda genellikle kalecilerin yediği inanılmaz golleri paylaşmıştık. Anlaşılan bu sene kaleciler epey formda çünkü ya attıkları gollerle ya da inanılmaz kurtarışlarıyla yer alıyor. İsveç alt liglerinde oynanan bir karşılaşmada kalecimiz inanılmaz bir kurtarış yapıyor. Bu süper kurtarışı yapan kalecimizin adı ise Patric Stenmark.

Almeyda'nın anıları İtalya'yı karıştırdı…


River Plate baş antrenörü olan Matias Almeyda İtalya'da yaşadıklarını kale alınca ortalık biraz karıştı. Kitabında İtalya'da doping, şike, mafya ile yaşadıklarını yazan Almeyda ülkesine tek parça döndüğüne dua edebilir.

26 Eylül 2012 Çarşamba

Video: Artık takımınızın gözlüğüyle bakabilirsiniz…


Tartışma programlarından arkadaşlar arasında geçen konuşmalara kadar pek çok ortamda en çok kullanılan klasik bir söylem vardır "Taraftar gözlüğüyle bakma". İşte o söylem artık İngiliz kulüpleri için gerçek oldu. Futbol takımları için çıkarılan ürünler arasına artık günüş gözlüğüde eklendi. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Newcastle United, Everton, Liverpool, Nottingham Forest, Celtic, Rangers ve Hull City taraftarları artık takımlarının amblemlerinin yer aldığı güneş gözlüklerini takabilecek.

FOTO: Liverpool'un sahasındaki ilk eşcinsel evliliği…


Liverpool taraftarı Sarah McKnight ve Christina Walls tuttukları takımın sahası olan Anfield'da evlenmeye karar vermişler. Pek çok düğüne ev sahipliği yapan Anfield'da gerçekleştirilen bu düğün bir ilke imza atmış. McKnight ile Walls arasında gerçekleşen bu evlilik Anfield stadyumunda gerçekleşen ilk eşcinsel evlilik. Stadyumda gerçekleşen bu ilk eşcinsel evliliğe çiftin yakın arkadaşlarıda katıldı. Liverpool bir ilke imza attığı bu düğünle aynı zamanda  İngiltere'de artan homofobik olaylarda Anti-Homofobi cephesinde yer almış oldu.

FOTO: St Pauli waffle olmuş…


Kulüpler gelirlerini arttırmak için son zamanlar değişik ürünler çıkarmaya ya da lisans vermeye başladı. Alman St Pauli'de bu takımlardan biri. Alman ekibi taraftarları için takımın isminin ve kuru kafadan oluşan waffle makinesini satışa sunmuş. Ürünü 58 dolar artı kargo ücretiyle temin edebilirsiniz.

VİDEO: Cricket oynayan Yohan Blake arabanın camını kırıyor…


100 metre'nin en hızlı ikinci adamı olan Yohan Blake Olimpiyatların ardından cricket oyunundaki yeteneklerini göstermiş. Olimpiyatlar'da 100 metre ve 200 metrede gümüş madalyayı alan Blake cezavinde Islah Hizmetleri'ne karşı Bartley XI takımında forma giyerek cricket oynamış. Çok iyi bir performans ortaya koyan Blake ilk ciddi teklifini de Big Bash Twenty20 takımından almış. Blake maç sırasında ilginç bir olaya imza atmış. Video'da 4. 20 saniyelerde Blake yaptığı sert atışla dışarıda duran araçlardan birinin arka camı kırmış..

VİDEO: Muhteşem bir gol


But Alessandrini ile  StadeRennaisNet
Dün gece Fransız Lig Kupası'nda Rennes, Nancy takımı 3-2 yenerek ilk 16 kaldı. Gecenin hareketi ise Rennes takımından Romain Alessandrini'den gelmiş. Orta saha oyuncusu Alessandrini gerçekten çok muhteşem bir vuruşla güzel bir gole imza atmış.

Fiorentina: Berbatov bari uçak biletinin parasını geri ver…

Bu yazın transfer piyasasında en çok ismi geçen isimlerinden biri Bulgar golcü Dimitar Berbatov'du. Bizim takımlarımızla bile ismi anılan Berbatov'un Fulham takımıyla anlaşmadan önce Fiorentina'ya gideceği açıklanmıştı. Hatta oyuncunun uçak biletleri alınmış İtalyan medyası ve Fiorentina taraftarları bile karşılamak için havaalanına gitmişlerdi. Gel görki uçaktan inmesi beklenen Berbatov o sıralarda Fulham kulübüne göz kırpıyormuş.

Haftanın lafı Quaresma'dan gelmiş…


İtalyanın La Gazetta dello Sport gazetesinin Extra Time eki sayfalarında Avrupa'da haftanın değerlendirmesine yer veriyor. Ekte ayrıca eğlenceli bir magazin sayfasıda yer alıyor. İşte bu sayfada yer alan haftanın sözü köşesinin konuğu tanıdık bir isim. Beşiktaş  forması giyen Portekiz'li oyuncu Ricardo Quaresma'nın niye takımdan ayrılmadığını  "Rusya çok soğuk, Katar ise çok sıcak" diye açıklaması İtalyanlara epey eğlenceli gelmiş.

VİDEO: Recoba yaşıyormuş!


Güney Amerika futbolundan gelip Avrupa'da yetenekleri tam olarak sergileyemeyen bir çok oyuncu oldu. Bunlardan biri de Alvaro Recoba'dır. İtalya'da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen yıldız oyuncu tam 11 yıl Inter formasını giymeyi başardı. Bu sezon ülkesinden Nacional forması giyen Uruguaylı 36 yaşındaki yıldız oyuncu yeteneklerinden hiçbirşey kaybetmediğini Fenix karşısında attığı 2 golle göstermiş. Recoba gerçekten birbirinden şahane 2 gole imza atarak biz futbolseverlerin ağzına yine bir kaşık balı çalmış.

VİDEO: Vagner Love inanılmaz bir gol kaçırıyor…


Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Vagner Love Atletico MG karşısında öyle bir gol kaçırıyor ki kendisi bile inanamıyor. Love rahatlatan tek şey herhalde takımın maçı 3-2 kazanması olmuştur. Bu arada biz en çok topu Love'ın ayağına kadar getiren arkadaşın emeğine üzüldük…

Dünyanın tuhaf ama güzel stadyumları…

Futbol dünyasında  çoğu kulüp artık yeni stadyumlar yapmak için çalışmalar yapıyor. Yeni stadyumlar için inanılmaz bütçeler ayrılıp sadece maç günleri değil diğer günlerde de aktif olarak kullanılacak projeler seçiliyor. Blogda da bu projeleri sizlerle paylaşıyoruz ama bu sefer ters birşey yapıp dünyanın en tuhaf stadyumlarını paylaşalım istedik.

VİDEO: Adidas'dan Derrick Rose için bir muhteşem reklam daha


Geçtiğimiz sezon NBA play-off serisinde yaşadığı sakatlık ile Chicago Buls'un erken havlu atmasının en büyük nedenlerinden biri olan Derrick Rose zor günleri aşarak geri dönüyor. Adidas bu süreçte oyuncusun yanlız bırakmayarak bu geri dönüş için özel reklamlar hazırladı. Serinin son filmi gerçekten en muhşemi olmuş.

25 Eylül 2012 Salı

FOTO: İspanya'nın yeni Sara Carbonero'su…


İspanya basını Real Madrid'li Iker Casillas'ın sevgilisi olan gazeteci Sara Carbonero'nun veliahtını ilan etmiş bile. Yeni isim İspanyol spor medyasının güzel sunucularından Ana Canabate. Seksi güzel İspanyol Interviu dergisine özel pozlar vermiş. Canabate Hercules formasıyla verdiği bu pozun üzerine "Bir çok oyuncu benden telefon numaramı almak istedi hatta basında çalışan arkadaşlarımızdan bile istemişler" diye açıklamada bulunarak futbolcuların gözdesi olduğunu ortaya koymuş.

Şike yaptığından şüphelendiği oyuncularını yalan makinesine sokuyor…


Bulgaristan Lokomotiv Plovdiv kulübünün sahibi Veselin Mareshki oyuncularından şüphe duymaya başlayınca ilginç bir yöntem kullanmaya karar vermiş. Mareshki son oynanan Botev Vratsa maçınını kaybetmesi üzerine oyuncuları ve teknik ekibi yalan makinesine sokmaya karar vermiş. Mareshki "Kimse yenilmeyeceğimizin garantisini veremez ama bu kayıp bana çok garip geldi. Fair-play ilkesi benim için en önemli konudur bu yüzden tüm oyuncular ve antrenörler yalan makinesi testinden geçecektir"  diye ilginç bir çıkışta bulunmuş. Gerçi futbolcularına güvenmemesi büyük bir sorun yaratacaktır ama ülkede son günlerde durmadan şike olaylarının patlaması başkanı bu konuda biraz daha hassas yapmış olabilir.

Video: Neymar'dan süper eğlenceli klip


Carly Rae Jepsen'in Call Me Maybe parçasına spor dünyasından klip çekmeyen bir tek bizim ülke takımları kaldı. Bu klip modasına en son katılan ise Neymar'ın başrolünde olduğu Brezilya'nın Santos ekibi olmuş. Takımın her kesiminde çalışanların yer aldığı klip gerçekten harika olmş. Bu arada şarkı tam bitti diye düşünürken karşınıza bir sürpiz isim çıkıyor. Fenerbahçe'de forma giyen Edu klipte birten karşımıza çıkınca eski bir dostu görmüş gibi sevindik…

FOTO: Khedira ve sevgilisi Oktoberfest'te



Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho dün akşam oynanan Rayo Vallecano maçını kazanan oyuncularına verdiği izni Sami Khedira ülkesine giderek değerlendirmiş. Model sevgilisi Lena Gercke ile Oktoberfest fest kutlamalarına katılan Sami Khedira yerel kıyafetleri giymeyide ihmal etmemiş.

VİDEO: 2 saniyede atılan gol…


GSP Polet Belgrad takımında forma giyen Vuk Bakic santra noktasından kalecinin uykuya daldığını görmüş ve maçın daha 2 saniyesinde golü bularak en erken gol atma rekorunu muhtemelen kırmış…

Dünyanın en pahalı birasını içen futbolcu…


Dinamo Zagreb forması giyen Domagoj Vida dünyanın en pahalı birasını için futbolcu oldu. Vida bir futbolcunun en son bira içeceği yer olan takım otobüsünde oturup bira içmeye karar verince yönetiminin hışmına uğramış. 23 yaşındaki oyuncunun maçtan önce otobüste bira içtiğini gören teknik direktör Ante Cacic oyuncusunu hemen otobüsten kovmuş ardından ise 100 bin euro para cezasını kesmiş.

VİDEO: Sağlık ekibi son dakikada golü engellerse…


Futbol sahalarında gol pozisyonlarına dışarıdan pek çok müdahele eden görüntüler görmüşsünüzdür. Brezilya alt ligleri takımlarından Ponta Pora ile Coxim arasında oynanan maçta yaşananlar sağlığın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Maçın son dakikalarına 1-0 önde giren Coxim'de rakibin gollük atağında defans uyuyar ama sağlıkçı arkadaşımız uyumuyor. Sağlık ekibi arkadışının müdahale ile Ponta Pora takımı eli boş bir şekilde evine geri dönmüş.

FOTO: Celtic'in 125. yıl için hazırladığı özel formalar…



Nike'ın Celtic için hazırladığı özel video'nun ardından formaların detaylı hallerini de paylaşalım. Bu formalar 1888 yılında ezeli rakipleri Rangers'a karşı ilk kez giydikleri formaymış. Celtic'in formasında yer alan amblem de haç şeklindeymiş. Özel olarak tasarlanmış bu formalar taraftarlar için satışa çıkarılmış.

VİDEO: Celtic'den tüyleri diken diken eden 125. yıl videosu


İskoç Celtic takımı 6 Kasım'da 125 yılını kutlayacak. Bundan tam 125 yıl önce ST Mary Kilisesi'nde toplanan insanlar tarafından yoksulluğun toplum üzerindeki etkilerini hafifletmek için kurulan Celtic takımı bu günü özel bir şekilde hazırlanıyor. Celtic'in forma sponsoru olan Nike'ın hazırladığı ve gerçekten izleyenleri etkileyen video da 1888 yılında giyilen formaların aynı tasarımlarıyla poz verilmiş.

24 Eylül 2012 Pazartesi

VİDEO: Ronaldo'nun kaçırdığı inanılmaz gol…


Dün yaşanan sabotaj nedeniyle bugün oynanan Rayo Vallecano maçını Real Madrid Benzema ve Ronaldo'nun attığı gollerle 2-0 kazandı. Maçın en ilginç anlarından biri ise Arjantinli golcü Higuain'in alda at dediği golü Ronaldo'nun inanılmaz bir şekilde kaçırması olmuş.

VİDEO: Krita'nin O ses hayali…


VIDEO Kirita s-a facut RAPPER si e gata sa participe la Vocea Romaniei! Cum incearca sa-l impresioneze pe Smiley! pe www.sport.ro
Bursaspor'lu Giani Kirita bugünlerde Romanya'da epey popüler gibi. Biz de Kirita haberlerini paylaşmaya devam edelim. 35 yaşındaki oyuncu bir hayalini paylaşmış. Ülkemizde de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmanın aynı format versiyonu Romanya'da da gerçekleştiriliyor. Yeni sezon yarışması için Kirita'nın da bir hayali varmış. Tecrübeli oyuncu "Eğer futbolu bırakmış olsaydım O Ses Romanya'ya katılırdım. Ben hatta şan dersleri bile almayı düşündüm" diye konuşmuş. Romanya 2. lig takımlarından Buftea takımında forma giyen Kirita Hip-hop tarzında söylediği şarkılar Acun Ilıcalı'nın belki dikkatini çeker...

Elektrik kesintisi Essien'i fena yaktı…


Dün Rayo Vallecano ile Real Madrid arasında oynanması gereken maç stadyumda elektrik kablolarına yapılan sabotaj sonucunda bu akşama ertelenmişti. Bu erteleme Real Madrid'in yeni transferi Michael Essien'in tüm gizli planlarını mahvetti. Essien bu akşam için aldığı önemli bir karar sabotaj kurbanı oldu. Essien bu akşam gizli bir evlilik planı yaptığı bunun için İngiltere Weybridge seçkin bir mekan ayarladığı ama ertelenen maç yüzünden düğünü başka bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...