Reklam

Twitter

 

31 Temmuz 2012 Salı

Olimpiyat meşalesini de söndürdüler!


2012 Londra Olimpiyat oyunlarının en merak edilen konularından birisi de meşalenin nasıl yakılacağıydı. Gerçekten unutulmaz bir meşale yakma törenlerinden birine imza atan organizasyon komitesi bugün meşalenin yerini değiştirdi. Törenlerde sahanın ortasında yakılan meşale atletizm müsabakaları incesi Olimpiyat Stadı'nın güney bölümüne taşındı.

Beşiktaş'ın yeni kalecisinin nişanlısı isyanlarda


Beşiktaş'ın yeni kalecisi Allan McGregor'un transfer olması Rangers taraftarını çıldırtmış durumda. İskoç takımının efsane isimlerinden biri olarak görülen ama kulübün bu zor zamanında bırakıp gitmesinden dolayı epey sert tepkiler gelmiş.

Havuzda verilmeyen gol herkesi isyan ettirdi…


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında günün en ilginç gelişmesi havuzdan geldi. İspanya ile Hırvatistan arasında oynanan maç futbol karşılaşmalarından alışık olduğumuz top çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışması yaşanmış.

VİDEO: Olimpiyatla dalga geçen reklamlar



2012 Londra Yaz Olimpiyatları için sponsor olan firmalar özel hazırladıkları reklamlarda güzel işler yapmışlar ama biz size bunların dışında bir reklam kampanyasını paylaşacağız. Hostess kremalı kek markası işi eğlenceyi vurup böyle reklamlar hazırlamış. En güzeli mesajı ise sonunda vermişler: Sponsor değiliz...

GÜNÜN VİDEOSU: Sharapova, Djokovic'in geleceğini söndürecekti…


Tenis dünyasının iki ünlü raketi Maria Sharapova ve Novak Djokovic aynı zamanda çok yakın arkadaşlar… 2012 Londra Yaz oyunlarında ülkeleri adına raket sallayan iki ünlü isim aralarda eğlenmeyi ihmal etmiyorlar… Tabii şu izleyeceğiniz görüntülerde en çok eğlenen Sharapova olmuş.

Djokovic kafasının üzerine koyduğu şişeyi Robin Hood misalı vurmaya çalışan Sharapova tenis topunu alt tarafa isabet ettirince Sırp tenisçi acıyla kendini yere atmış. Djokovic Yatıp kalkıp dua etsin rus Raketin topu biraz daha aşşağıya isabet ettirmediğine…

Kobe Bryant bu üstsüz ve 2 bayanla fotoğrafları eşini çıldırttı


Amerikan Magazin sitesi TMZ geçtiğimiz günlerde Kobe Bryant İspanya bir partide çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Bryant fotoğraflarda üstsüz ve yanında 2 tane bayan yer alıyor. TMZ'nin haberine göre Kobe partide bir kaç dakika üstsüz kalmış çünkü üzerine içki dökülmüş. Bu sırada çekilen bu kareler eşi Vanessa Bryant hem öfkelendirmiş hem de utandırmış. Kobe'nin bu fotoğrafların çekilmesine izin verdiği için kızgınmış. İnişli çıkışlı bir ilişki yaşayan çiftten Vanessa 2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında eşine destek vermek izin yanında ama bu fotoğrafların ardından ne kadar destek veriyordur meçhul…



Manchester United formasına 25 milyon sterlinlik yeni reklam


İngiltere'nin en güçlü ekiplerinden Manchester United forma reklamını değiştiriyor, Hala AON firmasıyla sözleşmesi olan İngiliz ekibi 2014-15 sezonu itibariyle formasının önüne Chevrolet reklamını alacak. ABD'li otomobil firmasıyla 7 yıllık anlaşma imzalayan Manchester United yıllık 25 milyon sterlin alacak.

Balotelli kendini tuvalete kilitledi…


Süper Mario Balotelli'den epeydir havadis gelmiyordu. Meraklandık birşey mi geldi diye başına…Neyse arkadaşımız kendini bize Manchester Havaalanı'nda gösterdi. Manchester City ile hazırlık kampına katılmak için İngiltere'ye geri dönün Balotelli havaalanında yoğun bir taraftar saldırısına maruz kalmış. İmza ve fotoğraf taleplerine ilk başlarda cevap veren İtalyan golcü şoförün bir türlü gelmemesi üzerine kendini havaalanının tuvaletine kilitlemiş. Utangaç golcümüz tuvallette oturup kendisini almaya gelecek olan aracı beklemiş. Kendisine epey sakin bir saklanma yeri bulan golcü aracın gelmesiyle olay mahalinden gitmiş...

VİDEO: Ever Bangega'nın Ferrari'si cayır cayır yanıyor


Valencia'lı Ever Banega üzerinde korkunç bir siyah bulut dolaşıp duruyor. Geçtiğimiz Şubat ayında bir benzin istasyonunda el frenini çekmeye unuttuğu için araba ayağının üzerinden geçmiş ve ayak bileğini kırmıştı. Banega bu sefer canını zor kurturmaş. Süper lüks Ferrari arabası resimde gördüğünüz gibi cayır cayır yanmış. Tam 250 bin euro değerinde olan Ferrari bir anda alev almış. Yangının kısa devre sonucu çıktığı söyleniyor.

Olimpiyatlar'da Günün Skandalı: Wembley'in anahtarı kayboldu…


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında artık o kadar çok skandal yer alıyor ki böyle bir köşe şart oldu… Son skandalımız Olimpiyatta futbol maçlarının oynanacak olan Wembley'in anahtarlarınınpolis tarafından kaybedildiğinin duyurulmuş olması. Kaybedilen anahtarlar stadyumun iç güvenlik anahtarlarıymış. Olayın ortaya çıkmasının ardından hemen Scotland Yard soruşturmayı başlatmış. Stadyumun içinde aramaların başlatıldığı ama organizasyonun güvenliğinin tehlike altında olmadığı özellikle vurgulanmış.

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Paul McCartney Olimpiyatlarda sahne almak için utanmadan bu parayı almış!


2012 Londra Olimpiyat oyunları başladı ama hala açılış konuşulmaya devam ediliyor. Bugün ki konumuz ünlü rock yıldızı Paul McCartney'in açılış töreninde sahne alması karşılığında aldığı para. Şimdi hazır olun McCartney sahneye çıkmak için tam tamınaaaaa 1 sterlin ücret almış… Evet yanlış yok olayda 1 sterlin ücret almış.

GÜNÜN ŞANSIZI


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında yarışlar sürerken kimi oyuncular şansız anlar yaşıyorlar. Bunlardan biride Tom Daley. İngiliz Tom Daley 10 metre senkronize dalış sırasında atlayışını tamamladıktan sonra mayosunun azizliğine uğramış.

FOTO: İngilizler büyük sapık çıktı!


Aslında şu resme bakıp ne güzel asparagas haber yapılır… Misal İngilizler büyük sapık çıktı başlığı altında Kadınlar Plaj Voleybolu maçında bikinili kızları arkadan görün koltuklar yok satıldı diye altı doldurulurdu. Resime bakan herkes de bu yorumu çok rahatça yapardı ama işin gerçeği şu ki biletler satılmamış çünkü sponsorlar için ayrılmış koltuklar onlar.

FOTO: Ağır kaldırma kızım altına işersin…


Çocukken bize hep "Ağır kaldırma çocuğum altına işersin" derler ama biz inanmazdık. İşte bugün onun katını gördük :) Ekvatorlu haltercinin ağırlık kaldırırken çekilmiş bu fotoğrafı twitter'da paylaşılıyor. Kimi buna su derken kimi de peş peşe sıvıların sıralanmasını işeme olarak yorumlamış.

Bak Platini bunlar sana kapak olsun…


Euro 2012 başlamadan önce ırkçılığın diğer zamanlara göre daha da artış göstereceği biliniyordu. Hatta Balotelli kendisine yapılması durumunda sert tepkiler göstereceğini söylemişti. Gel görki futbolun içinden gelen ve UEFA'nın başında olan Platini bu açıklamanın ardından "Size ne oluyor biz cezasını veririz"e gelen konuşmalar yaptı. Turnuvada bir çok ırkçı eylemler oldu ve Platini efendi 5000-10000 euro gibi komik cezalar verdi.

Helikopterden atlayan kraliçe erkek çıktı…


Olimpiyatların açılışında ufak bir kısa film ile katılan Kraliçe Elizabeth ve James Bond karakteriyle filmde yer alan Daniel Craig stadyumun üzerinden atlama sahnesiyle epey renk katmışlardı. Kraliçe ve Daniel Craig'in dublörlerinin atladığı sahnede kimlerin rol aldığı İngiliz basınına yansımış. Kraliçe'yi canlandıran kişinin erkek olduğu ortaya çıkması bizi şaşırttı :) 42 yaşındaki dublör Gary Connery 86 yaşındaki Kraliçe'yi canlandırarak kariyerinde ilginç bir işe imza atmış oldu…

Beşiktaş'lı eski futbolcu ABD yolcusu


Beşiktaş'ın Arjantin'li eski oyuncusu Federico Higuain Amerika'ya transfer oldu. MLS takımlarından Columbus Crew'e transfer olan golcü oyuncu Beşiktaş'da 2007 yılında forma giymişti. Oynadığı 14 maçta 2 gol atan oyuncu daha sonra ülkesine geri dönmüştü. 27 yaşında olan oyuncu en son Colon takımında forma giyiyordu.

River Plate, Guti için bastırıyor….


Geçtiğimiz Cuma günü Arjantin kulubü River Plate Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusu Guti'ye sürpriz bir transfer teklifinde bulunmuştu. İspanyol oyuncu bu transfer girişimini twitter üzerinden doğrulamış ama teklifi kabul etmeyeceğini söylemişti. Anlaşılan bu cevap River Plate yetkililerini çok ikna etmemiş olacak ki oyuncuyu ikna etmek için bir girişimde daha bulunmaya karar vermiş. Futbolu bırakmayacağını açıklayan yıldız oyuncu ikna etmek için büyük çaba sarf eden yetkiller Guti'nin kendilerine olumlu cevap vermesini bekliyor.

Video: Arsenal dans grubu…


Arsenal takımı Nijerya turu sırasında çekilen bu görüntüleri paylaşalım sizlerle…  Lokas Podolksi, Per Mertesacker ve Bacary Sagna, Malta Guinness Low Sugar Workout grubuyla birlikte ortaya koydukları bu performans gerçekten süper. Ağzımız açık seyrettik arkadaşları… Özellikle Mertesacker'in o fiziğine rağmen çok rahat bir şekilde dans figürlerin yapıyor. Arkadaş resmen doğuştan dansçı… Bir de Podolski biraz arkada kalmış. Keşke Avrupa şampiyonası öncesi çıkardığı şarkıyı öne çıkıp seslendirseydi….

Video: Günün eblek kalecisi


Danimarka 1. Ligi'nde Sonderjyske Esbjerg 2-1 ile geçti ama maça damgasını vuran kaleci Lukas Hradecky oldu. Maçın son bölümlerinde aptalca bir hareket yapan Hradecky rakibi Tommy Bechmann'in göğsünü bir kung-fu tekmesini yerleştirmiş.

Hradecky yaptığı bu hareketin ardından herkesi kendisi zekasının aynı olduğunu sanarak penaltıya itiraz edip durmuş. Asıl komik olan arkadaşın penaltıyı kurtardıktan sonra girdiği tripler :) Maçı kaybeden takımın kalecisi oldugunu biri şu arkadaşa söylesin lütfen ;)

FOTO: Çim hokeyi hikaye Hollanda'nın kızları şahane


2012 Londra Yaz Oyunlarınında dünya çapında konuşulan takımı Hollanda Kadınlar Çim Hokey takımı. Sosyal alemde Dünya çapında en çok konuşulan konulardan biri olan takımın bu kadar gündeme gelmesinin nedeni ne ortaya koyduğu oyun ne elde ettiği başarılar. Belçika karşısında 3-0 kazanan takımın kızlarının hepsinin bir birinden güzel olması galibiyetinin önüne geçmiş. Sosyal alemde bu kadar ünlü olan takımın bir sonraki maçı yarın Japonya ile ve büyük bir kitle bu maçı seyretmek için beklemede…


GÜNÜN FOTOĞRAFI: İnanmış çocuklar


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında favori İspanya'nın sürpriz bir şekilde futbolda elenmesiyle birlikte Brezilya biraz daha öne çıkmış durumda. Dün Mısır karşısında 3-2 galibiyetle sahada ayrılan Brezilyalıların bugüne kadar kazanamadıkları olimpiyat madalyasını almak için ne kadar kararlı olduklarının resmini paylaşalım istedik. Bu arada dün Mısır kalesine gol atan isimlerden bir olan Rafael da Silva baba oldu. Brezilya milli takımı bu galibiyeti Eduarda ismi verilen küçük kıza adamış.

Video: Olimpiyatta yarışan kızlarını böyle seyrettiler


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında yarışan oyuncuların heyacanın aynısı anne ve babalarda yaşıyor. İşte bunun en büyük örneğini ABD'li jimnastikçi Aly Raisman ebeveynleri. Görüntüleri seyredince kızları kadar efor sarfettiğini göreceksiniz. Raisman barın üzerine çıktığında anne ve baba sanki tüm hareketleri kendileri yapıyormuşçasına anı yaşıyorlar. Hele o babanın son hareketinin ardından hakemler bizce Raisman'a puan verirken sağlam bir puanda şu ebeveynleri vermeli bizce :)

29 Temmuz 2012 Pazar

Olimpiyatların büyük şokunu İspanya yaşattı…


Dünya Kupası, Euro 2012, U19 ve U21 ne kadar büyük turnuva varsa zirvesinde hep aynı isim vardı: İSPANYA… 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nda Brezilya ile birlikte büyük favorisi olan İspanya bugün Honduras karşısında 1-0 yenik ayrılınca elendi. D Grubunda mücadele eden İspanya ilk maçında Japonya ile 1-1 beraber kalmıştı. Grubun diğer maçında Japonya Fas'ı 1-0 yenince Honduras ile birlikte 4 puana uluşmış oldu.

"Ronaldo oradan bana bir Messi şarabı verir misin?"


Real Madrid'in yıldız oyuncusun Cristiano Ronaldo'nun kardeşi abisinin sırt numarasını verdiği bir bar açtı. Portekiz'de açılan gece kulübü Seven yapılan açılışla hizmete girerken Ronaldo'da hazır bulundu. Yahoo'nun futbol bloğu olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak bir soru sormuş: Mekan'da Lionel Messi adıyla üretim yapan şaraplarda bulunacak mı?

Tek hayelleri her ülkenin altın madalya alması


205 ülkenin  2012 Londra Yaz Olimpiyatları'ndaki en büyük amacı altın madalyayı alıp milli marşlarının çalınmasını sağlamak. İşte bu marşların çalınmasını bekleyen bir aşka grup ise Londra Filarmoni Orkestrası. Dünyaca ünlü orkestra olimpiyatlar önce 205 ülkenin milli marşınını teker teker kaydetmiş.

Kewell: Benim kötü bir adım vardı!


Galatasaray'ın eski yıldız oyuncusu Harry Kewell ülke basınına Ada'ya transferiyle ilgili enterasan açıklamalarda bulunmuş. Kewell Avustralya'nın Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada "İngiltere'den dört yıldır uzaktayım. Beni kimse görmedi bu zamanda. Benim için büyük bir problem bu. Bir de İngiltere'den ayrıldığımda benim kötü bir adım vardım çünkü çok sakatlık yaşadım. Galatasaray ve Melbourne Victory'de forma giydiğim 4 senede hep oynadım" diye konuşmuş.

Barcelona'ya bir bebek daha mı geliyor?


Barcelona takımında futbolcular birer birer baba olma heyecanı yaşıyorlar. Lionel Messi ve sevgilisi Antonella Roccuzzo'nun bebek beklediğinin haberinin ardından kaleci Valdes ve eşide 2. çocuklarını bekliyorlar. Son iddia ise magazin basının yakından takip ettiği Gerard Pique ve Shakira ile ilgili. Ünlü şarkıcı kardeşi ile Mimai'de alışveriş yaparken görüntülenmiş. Fotoğrafda Shakira'nın karnın iyice belirgin olduğu ve dolaşan hamilelik dedikodusunun artık doğrulandığını İspanyol basını yazmış.

Son Dakika: Beşiktaş'a Japon golcü mü geliyor?


İtalyan basınında çok ilginç bir iddia ortaya atılmış. Şu an Catania forması giyen Japon golcü Takayuki Morimoto Beşiktaş'ın ilgilendiği yazılmış. Geçtiğimi sezon Novara'da forma giyen ve tekrar eski takımı Catania geri dönen Takayuki Morimoto ile ilgili olarak Beşiktaş'ın bir teklifde bulunduğu ve en kısa süre içinde cevap vermesini telep ettiği söyleniyor. 2006 ile 2011 arasında Catania forması giyen 81 maçta 15 gol atan 24 yaşındaki golcü geçtiğimiz sezon Novarra'ya transfer olmuş 18 maçta 4 gol atmıştı. Sezon sonunda tekrar Catania geri dönen oyuncu Japonya Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

VİDEO: Panenka sevdasına dur diyen kaleci


Panenka vuruşu penaltı kullanmak Euro 2012'de ilk once Andrea Pirlo'nun daha sonra Sergio Ramos'un (Pirlo'nun Panenka'sının yanında ayıp olur ama neyse) atışlarıyla tekrar moda oldu. Tabii moda olan olan şeyi herkes denemek ister ama işin sonunda rezil olmakta var. Misal verecek olursak Porto'lu Kelvin Valencia ile oynanan turnuva maçında bu işe kalkışmış. İspanyol ekibinin kalecisi Diego Alves işte bu panenka vuruşunu tekmeleyerek olaya son vermiş. 19 yaşındaki genç Panenkazede Kelvin'i teselli etmek yine kaleci Diego Alves'e düşmüş…

FOTO: Phelps başımızın üzerinde yerin var

Ünlü yüzme giyim markası Seedo 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nda yarışan 3 yüzücü için özel boneler piyasa çıkarmış. Olimpiyat 'ın efsane isimlerinden ibiri olan Michael Phelps, Ryan Lochte ve Natalie Coughlin için özel boneler piyasaya çıkarmış. Eğer bu ünlü isimlerle havuza atlamak isterseniz bunun bedeli 13.99 dolar. 

FOTO: Tony Parker gözlük yapmış…


Fransız basketbolcu Tony Parker Olimpiyatlar öncesi kendine yeni imaj yapmış.  2012 Londra Yaz Oyunları'nda ABD ile Fransa karşı karşıya geldiği maçta gözlüklü olarak sahaya çıkan Parker basının epey ilgisini çekmiş. Gözlüklü hali nedense bize Hollandalı futbolcu Edgar Davids'i andırdı. Biraz da saç yapsa tam olur :)

Guti'ye gelen ilginç teklif


Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusu Guti bugünlerde gelen ilginç teklifle gündemde. Gelen teklif öyle futbol takımından filan değil. Evli ya da ilişkisi olan çiftlerin birbirlerini aldattığı bir sitenin İspanya'daki yüzü olması  için bir sözleşme teklif edilmiş. Ashley Madison adlı internet portalı İspanya'da eşlerini aldatmak için yapacağı kampanyanın yüzü olmak için neden Guti gittikleri herhalde bugüne kadar yaşadıklarından dolayı olsa gerek. Guti'nin gelen bu teklife ilk başta sıcak baktığı ama sonradan sözleşmeyi imzalamaktan vazgeçtiğini firmaya bildirmiş. Herhalde bu kararı almasından yakında evlenmeyi plandağı Romina Belluscio'nun da etkisi vardır...

Olimpiyatta boş tribünler için soruşturma zamanı


2012 Londra Yaz Olimpiyatları dün resmen start aldı. İlk günün ardından en çok konuşulan konulardan birinin günler önce biletleri tükenen yüzme yarışlarında tribünlerin boş olmasıydı. Sabah yarışlara girmek isteyen seyircilerin bilet olmadığı için dışarıda kaldıı etkinliklerini televizyondan edince isyan bayrağı açılmış. Bütün biletlerin tükendiği açıklamasının ardından böyle bir görüntünün ortaya çıkması üzerine boş koltuklar için Londra  Organizasyon Komitesi konuyla ilgili soruşturma açtı.

Video: Ibrahimovic PSG formasıyla ilk golü


Bu sezon transfer piyasanın en flaş transferini gerçekleştiren Zlatan Ibrahimovic PSG formasıyla ilk golünü attı. Bu arada PSG'nin Amerika turunda D.C. United ile yapılan hazırlık maçında 18 numaralı formasıyla çıkan Ibrahimovic anlaşılan 9 numaralı formayı kapamamış henüz..

28 Temmuz 2012 Cumartesi

FOTO: Ramos yine dövmecide...


Real Madrid'in yıldızı Sergio Ramos yine kendisini dövmeciye atmış. Her kazandığı kupanın ardından solğu dövmecide alan Ramos bu sefer Euro 2012 için gitmiş. Daha önce Dünya Kupası kaldırdığında ayağına dövmesini yaptıran başarılı defans oyuncu bu sefer kolunda çalışma yaptırıyor. Twitter üzerinden takipçileriye bu fotoğrafı paylaşan Ramos bir kaç gün içinde son çalışmasını duyuracağını açıklamış.

FOTO: Avustralya tarihini onurlandırıyor...


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarının en güzel hareketlerinden biri Avustralya takımı yapmış. Dün seremonide giydikleri kıyafetin bir parçası olan ceketlerde bugüne kadar madalya alan tüm oyuncularını onurlandırmış. Ceketin iç kısmında olimpiyat oyunlarının tarihine göre tek tek isimler yazılmış.

Video: Olimpiyat'ın ponpon kızları idman yapıyor


2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nda en çok ilgiyle izlenen branşlardan biri de Plaj Voleybolu. Oyun aralarında seyirciyi coşturmak için sahne alan İspanyol ponpon kızların idman videosu en çok seyredilen görüntüler arasında yer alıyor. İdmanı gördükten sonra maçı seyredecek arkadaşların artıcağını düşünüyoruz :)

FOTO: İki bisikletçi arasındaki fark!

Resmi görünce ohaa diyip kaldık :) İki Alman bisikletçiye ait olan bu bacaklardan soldaki Andre Greipel sağdaki Robert Forstemann ait. İkisi de bisikletçi arasındaki farka gelecek olursak Greipel yol bisiklet yarışlarında pedal çevirirken sağdaki Forstemann bisiklet salon sprinter yarışlarında pedal çeviriyor. 2012 Londra Yaz Olimpiyatlarında pedal çeviren iki sporcu bacaklarının resmini çekip twitter üzerinden paylaşmışlar. Hiç iki farklı dalda yarışan bisikletçilerin bacaklarının bu kadar farklı olacağını düşünmemiştik...

GÜNÜN FOTOĞRAFI: Kraliçem sizin çocuklar geçiyor...


İngiltere Kraliçe'si açılışa damga vuran isimlerden biriydi. James Bond serisinin ünlü aktörü Daniel Craig ile birlikte rol aldığı eğlenceli kısa filmiyle açılışa büyük renk katan Kraliçe Elizabeth Büyük Britanya sporcuları seremoni sırasında geçerken ekranlara böyle yakalanmış... Herhalde kraliçe helikopterden atlarken tırnaklarına birşey olmuş :)

Video: Tren bekleyen olimpiyat seyircileri söylülor: My Way



Dün akşam muhteşem açılışın en önemli unsurlarından biri çalınan parçalardı. O kadar çok parça çalındı ki anlaşılan seyircilerde bunun etkisi altında kalmışlar. Törenin ardından seyirciler için büyük bir çile başlamış. Çilenin adı dönüş yolu :) 80 bin seyircinin büyük kısmı treni kullanınca işte böyle uzun kuyruklar oluşmuş. Treni beklemekten sıkılan kitle "Hey Jude ve "My Way" şarkılarını söyleyerek durumu böyle eğlenceli hale çevirmişler :)

FOTO: Açılış törenin en iyi ve en kötü giyinmiş takımları?


Yazıya bu güzel işi yapan Yahoo'nun olimpiyat bloguna saygılarımızı sunarak girelim... Tabii bu övgüyü almalarında Leryn Franco'yu yürüyüşün en ateşli sporcusu seçmelerinde önemli bir faktörü oldu. Gücel ciritçinin yarışını kaçıran bizden değildir diyerek gelelim Olimpiyat seremonisine...

Blog çok güzel bir iş yaparak açılışta takımların giydiği elbiseleri en iyi ve en kötü olarak değerlendirmiş. Türkiye giysi tasarımıyla ne iyilerde ne kötülerde...

Video: Ibrahimovic takım idmanında arkadaşlarını doğruyor...


İsveç'li golcü Zlatan Ibrahimovic yeni takımı PSG idmanlara çıkmaya başladı. Oyuncunun idmanlardaki performansına gelecek olursak bunu Nene ve Jeremy Menez'e sormak lazım... Video da seyreceğiniz görüntülerde Ibrahimovic biraz sert takılmış. İlk önce Nene'ye bir dirsek indiren golcü ondan özür diledikten  diliyor sonra soluğu Jeremy Menez'de alıyor. Anlaşılan oyuncu yakında idmanlarda mücadeleye girecek kimseyi bulamıyacak :)

27 Temmuz 2012 Cuma

FOTO: Kraliçe Elizabeth ve James Bond helikopterden atlıyor...


2012 Londra Yaz Olimpiyatlarının resmi açılışı görsel anlamda tam anlamıyla muhteşemdi... Açılışın en eğlenceli anlarından birisi ise Kraliçe Elizabeth'inde yer aldığı mini filmdi. İngilizlerin ünlü film karakteri James Bond Kraliçe'yi alıp helikopter ile açılışın yapıldığı yere getiriyor. Görüntülerin devamında stadyumun üstünde ikili helikopterden açılış alanına atlıyor. Daha önce çekilen bu video ile açılışa renk katan Kraliçe'nin dublörü havada sahaya inerken kendi protokol alanına giriş yaptı.



FOTO: Tayson Chandler bu yatağa nasıl sığsın


2012 Londra Yaz Oyunları muhteşem bir törenle açıldı. Tören öncesi ise bu fotoğraf sosyal alemde epey bir dolaştı. Resimdeki ABD basketbol takımında yer alan Tayson Chandler. Odaların küçük olması, klima olmamasının yanında bir de yatakların küçük olması köy de epey bir sıkıntı yaratmış. Resmi çeken ise ABD engelli koşucusu Lolo Jones. Ünlü atlet Twitter'dan bu resmi paylaşarak kilima sorunundan sonra yatak probleminide takipçilerine illetti...

FOTO: İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları....





Fenerbahçe'nin 2012/2013 Futbol Sezonu’nda giyeceği yeni sezon formalarının tanıtımı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda düzenlenen özel bir organizasyonla yapıldı. İftar yemeği ardından yapılan töreninde Mankenler ve Takım oyuncuları tanıttı...

FOTO: Japonya Olimpik Futbol takımının İspanya ile berabere kalmasının ülke basınına yansıması


Olimpiyatların futbol adına ilk sürpriz sonucunu İspanya karşısında berabere kalan Japonya aldığını söyleyebiliriz. Sabah ilk golü atan Yuki Otsu maçın bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarına hakim olamadığı görüntüleri paylaştık.... Ne var bu kadar ağlanacak diye düşündük ama Japon basının olayı gazetelerine taşıyış şeklini görünce az bile ağlamış dedik :) Sizce?

Chelsea'li David Luiz'in gerçekleşen hayalini merak ediyor musunuz?


Chelsea'li defans oyuncusu David Luiz Amerika turu sırasında bir hayalini gerçekleştirmiş. İlginç saç modeliyle dikkatleri çeken oyuncu bu işin piri olan Carlos Valderrama ile tanışmasını "Bir rüyük gerçek oldu" diye tweet atarak takipçileriyle paylaşmış. Emin ol David Luiz o hepimizin hayali... Biz de bir gün bu renkli insanla tanışacağız :)

VİDEO: ABD Olimpik yüzme takımıda klip çekti...


Artık biz sayamadık bu Carly Rae Jepsen'ın 'Call Me Maybe’ şarkısına klip çekenleri. Bence sene sonunda Oscar Törenleri gibi "En iyi Call Me Maybe" klibi ödül töreni yapılsın. Neyse biz konumuza görü dönelim... ABD Yüzme takımı trende uymuş ve artık spor dünyasının en ünlü parçası olan şarkıya klip çekmişler. Epey eğlenceli olan işi yüzücüler Alyssa Anderson, Kathleen Hersey ve Caitlin Leverenz tarafından organize edilmiş. Bu arada ABD'nin sadece yüzme takımına bakınca başlı başlına bir ülke kafilesi gibi kalabalıkla karşılıştık...

GÜNÜN VİDEOSU: Vermaelen bayan yan hakemi görünce :)


Arsenal ile Manchester City ile Pekin'de oynanan hazırlık maçında ilginç bir görüntü ortaya çıkmış. Arsenal'in Belçikalı defans oyuncusu Thomas Vermaelen taç  çizgisinde topu uzaklaştırmak için hareket çekerken bayan yardımcı hakem Sian Massey ile arasında bu görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuş. Çıtı pıtı yardımcı hakemimiz kendini zor kurtarmış :)

“Ne! Quaresma kampta değil mi?”


SERDAR SARIDAĞ
“Ne! Quaresma kampta değil mi?” diye şaşkınlığını ifade etmişti Energi Cottbus’ta oynayan Julian Börner. Seefeld’in sanki kıştan yeni çıkmış soğukluğundaki sokaklarında ayaküstü sohbet ettiğimiz Alman oyuncuya Q7’nin burada olmadığını söylediğimde yazının girişindeki kelimelerle ifade edilmeyecek kadar bir şaşkınlık belirmişti suratında. Bundesliga’daki dönemini övdüğü Fabian Ernst’in de kampta olmayışına çok şaşırmıştı Börner. Her iki oyuncunun Avusturya kampında olmayacağını bir ay önce yazdığımda açıkçası ben de kamp için Seefeld’e gelen Julian Börner gibi çok şaşırmıştım.

FOTO: Olimpiyata özel sansürlü tişörtler...


Olimpiyat Oyunlarına sponsor olan firmaları korumak için alınan tedbirler birilerinin aklında ışıklar yakmış. Oyunların oynandığı alanlarda Pepsi marka tişört bile dolaşmanın mümkün olmadığı ortamda zeki bir firma bu tişörtleri üretmiş. Nike, Burger King, Pepsi ve Master Kart tasarlanan tişörtlerde markaların üzerinde siyah bir bant yer alıyor. Baskıcı organizasyon komitesi bu tişörtler karşısında ne yapacak çok merek ediyoruz...

FOTO: Bolt'u durdurmanın yolu


2012 Londra Yaz Oyunları için hazırlanmış güzel reklamlardan bir kaçını paylaşalım


En çok hoşumuza giden işlerden biri bu. Bir yapıştırıcıı firması Bolt'u durdurmanın yolunun böyle olduğunu savunuyor :)



Pfizer ünlü seks ilacı Viagra için böyle bir reklam hazırlamış. Arkadaşlar yatak odasındaki atletizim oyunlarına yardımcı olacaklarmış...


Red Bull firması ise klasik sloganı olan "Red Bull kanatlandırır"ı İngiltere'nin madalya umudu olan 10 metre kule atlayıcısı Tom Daley için kullanmış...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...