Reklam

Twitter

 

31 Mayıs 2012 Perşembe

Euro 2012'ye bulmaca paralar!



Euro 2012'nin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Takımlar artık son maçlarını yapıp Polonya ve Ukrayna'ya gidecekler. Ukrayna ve Polonya ise organizasyon geleneksel hale gelen paralarını çıkardılar. Özel kolleksiyon paraları bu sefer çok farklı. Tabii iki ülkede yapılınca paralarda puzzle şeklinde çıkarılmaya karar verilmiş.

VİDEO: Plastik şişelerden Türk Milli Takım forması nasıl yapılır


Türkiye Milli Takımı'nında forma sponsoru olan Nike yeni formalarının en büyük hammadesi plastik şişeler olduğunu artık herkes biliyor. Formaların nasıl yapıldığıyla ilgili kısa kısa görüntüler paylaşılmıştı. Bu görüntülerde plastik şişeden formanın nasıl elde edildiği daha ayrıntılı olarak izleyebilirsiniz...

VİDEO: Motta'dan Balotelli'ye okkalı tokat


İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en yaramaz futbolcu ünvanı hiç kuşkusuz Mario Balotelli'ye aittir. Balotelli'nin son vukuatı ise İtalya'nın Euro 2012 öncesi yaptığı fotoğraf çekiminde gelmiş. İtalyan golcü Thiago Motta'nın kravatını bozup önüne dönüyor. Motta ise İtalyan golcünün enseye sağlam bir tokat atıyor. Balotelli formalı çekimde bile rahat durmamış. Bildiğin liseli gençlik :)

FOTO: Brezilya dans grubu


ABD ile Brezilya arasında oynanan maçdan güzel bir kare. Brezilya'nın 4-1 kazandığı maçta Hulk, Damio, Sandro, Neymar ve Marcelo gol sevincini böyle güzel dans ederek kutlamışlar...

Fransız radyosundan Nadal'a iğrenç telefon şakası...


Bizim burada çocukların bile yapmadığı şakayı Fransa'da yayın yapan bir radyo istasyonu yapmış. Radyo istasyonu abah erken saatlerinde Nadal'ı arayır. Uyku sersemi olayı anlama çalışan ünlü tenisçiyi biri onu ne kadar sevdiğini anlatıyor Nadal'ın saç stilisti olmak istediğini söylüyor. Bu konuşma sonrasında Nadal kibarca davranıp telefonu yüzüne kapatıyor...

VİDEO: Roland Garos'da tenisçi tribün ile kavga ederse


Tenis izleyicilerinin pek alışık olmadığı görüntüler Roland Garos turnuvasında yaşandı. Portekiz'li tenisçi Joao Sousa ile İspanyol tenisçi Marcel Granollers arasında başlayan tartışma maç sonunda tribünlerde yer alan seyirciyle devam etti. Granollers ile  Sousa arasında başlayan tartışmaya Portekizler seyirciler dahil olunca gergin anlar yaşanmış. Granollers "Sus maçcını oyna" diye bağıran taraftarlara maç sonunda mimikleriyle gerekli cevabı veren Katalan tenisçi ile tribünler arasında tekrar bir elektiriklenme olmuş

Manchester United arabasını belirledi...


Premier Lig ekiplerinden Manchester United bugün Shanghai'de Chevrolet ile tam 5 yıllık bir ortaklık anlaşması imzaladı. ABD merkezli otomobil üreticisi 5 yıllık sözleşme imza atarken Manchester United'ın Amerika'da da popülaritesini arttırmasının etkisi büyük gibi.  Chevrolet her he kadar ABD merkezli bir marka olsada ortaklığı kutladığı yer Şanghay Bilim ve Teknoloji Müzesi olmuş. Arsenal'e sponsor olan Citroen çok eğlenceli bir reklam çekmişti bakalım Chevrolet nasıl bir reklamla bu birlektiliği duyuracak.

FOTO: Çalıların ardından çıkan taraftar


Fransa Milli Takımı kamp yaptığı Kuzey Fransa'da Euro 2012 için yapılan portre çekimlerinde güzel görüntüler ortaya çıkmış. Fransız taraftarlar kahramanlarını görüp imza almak için verdikleri uğraşı Ribery pas geçmemiş. Çalıların ardından çıkan taraftarlara Ribery imza dağıtmış.

Kaynak: futbolita

Ronaldo'nun kavgaya karıştığı geceden bir kare


Ronaldo'nun geçtiğimiz günlerde model Carolina Fernandes'den telefonu istemesiyle başlayan olayın öncesinde gecenin 3 kahramanın aynı karede olduğu bir fotoğraf ortaya çıktı. Cristiano Ronaldo ile manken Fernandes'in sevgilisi Gonçalo Viriato Teixeira ile gece 04.00 başlayan tartışma yıldız oyuncunun olay yerinden ayrılmasının ardından arkadaşlarıyla devam etmiş. Bu kavga sonucunda Teixeira kendini nehirde bulmuştu. Olay sonrası şikayetçi olan Teixeira'nın tersine Ronaldo Facebook sayfasında kendisinin bir kavgaya karışmadığını olay yerinden uzaklaştıktan sonra gerçekleştiğini yazmıştı.

İlk haberimizi okumayanlar için

FOTO: Everton'dan siyah forma


İngiltere Premier Lig takımlarından Everton yeni sezon formalarını tanıttı. Mavi-Beyaz renklere sahip olan takım bu sezon radikal bir renk seçip komple siyahlara bürünmüş. Formanın üzerinde bulunan logo ve reklamı altın sarısı renginde yapan Everton bir şeyin yasını tutuyor ama biz bilmiyoruz galiba...

FOTO: Roberto Carlos kazandığı kupalarla


Real Madrid'in unutulmaz oyuncularından biri olan Brezilya'lı Roberto Carlos forma altında kazandığı kupalarla poz vermiş. Carlos bu pozu Real Madrid'in efsane isimlerinden Di Stefano'nun fotoğrafının önünde çektirmiş. Yıldız oyuncu sadece bu pozu vermek için Real Madrid'e gelmemiş. Kulübün yıllık toplantısının ardından yapılacak olan  yardım maçında sahne alacak. Real Madrid ile Manchester United'ın efsane oyuncularının bir araya geleceği maçın biletleri bitmiş durumda. Madrid ekibinde tam 5 yıl sonra tekrak forma giyecek olan Roberto Carlos dışında, Zidane, Figo, Hierro, Butragueno ve Morientes gibi isimler yer alacak

Romanya basına göre Galatasaray'lı Stancu depresyonda!


Romanya basınında Chivu haberlerinden sonra en çok yer bulan isim ise Galatasaray oynayan golcü Bogdan Stancu. Haberlerde Terim'in kendisini kadroda düşünmediği için oyuncunun bunalımda olduğu Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımda oynamayı çok istediği ama tekrar kiralık olarak bir takıma verileceği yazılmış. Terim'in Romanya'da oynayan Arjantinli oyuncu Culio'yu takımda tutacağı ama Stancu'nun Antalyaspor ile Orduspor takımlarından birine kiralanacağı söylenmiş. Oyuncunun geçen yıl kiralık olarak Orduspor'a gitmek istediği tecrübeli hoca Hector  Cuper ve ekibiyle devam etmek için ısrarcı olduğuda başka bir not olarak paylaşılmış

Galatasaray'ın Chivu dedikodusunu Hagi'de doğruladı…


Geçtiğimiz günlerde Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakan Cristian Chivu'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkmış daha sonra anlaşma zeminin olmadığı söylenmiş. Romanya basınında Chivu'nun Galatasaray olan aşkının bitmediği yönünde haberler yapılmış. Haberde görüş alınan ise Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hagi.

Duvarlık Euro2012 takvimi


Ukrayna ve Polonya'nın ev sahipliğini yaptığı Euro2012 yaklaşık 1 hafta kaldı. Blogda turnuva için tasarlanmış işleri paylaşmaya devam edelim. Maç takvimini duvarınızda asılı bir şekilde isterseniz buyrun bunu size güzel bir öneri. Büyük ebattaki bu çalışmayı 10 euro'ya satın alabilirsiniz.

Satın almak isterseniz buyrun buraya

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Uslanmaz Balotelli'nin yeni macerası


İtalyan oyuncu Mario Balotelli'nin son macerasını The Sun gazetesi yazmış. Stockport Old Rectory Otel'de garson olarak çalışan 19 yaşındaki İngiliz kızımız Laura Thorne anlattığı olay şöle yaşanmış. Genç kız işten evine dönerken birisinin kendisini takip ettiğini fark eder. Evinin kapısına kadar takip eden kişinin sapık olduğunu düşünerek korkar. Kapısının önüne kadar kendisini takip eden kişiyi amcasına anlatan Laura Thorne "Amcam kapıya gitti ve birden "Aman tanrım Mario Balotelli" diye bağırdığını duydum. Amcam hemen eve davet etti" diye olayı anlatmış.

İspanya'nın en seksi kızı Guti'nin kız arkadaşı


Beşiktaş'ın eski İspanyol oyuncusu Guti İstanbul'dan ayrılmasına yakın spor spikeri Romina Belluscio ile çıkmaya başlamıştı. Bugünlerde evlilik planları yapan ikilinin ilişkisine basında epey bir ilgi gösterdi. Guti ile birlikte olmaya başladıktan sonra daha çok ilgi çekmeye başlayan Romina Belluscio İspanya'nın en seksi kadınları arasında anılmaya başlandı. İspanyol FHM okurları tarafından her sene oylanan en seksi kadın listesinde ise güzel sunucu model Bar Refaeli'nın ardından ikinci sırayı almış. Tamam Bar Refaeli'ye söz söyleyen taş olurda 2. olan Romina Belluscio'nun bu ünvanı hak ettiği konusunda şüphelerimiz var :)

VİDEO: Chelsea taraftarı Alman polisinin arabasını perte çıkarıyor


Chelsea taraftarlarının Almanya'da oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesi yaptığı taşkınlıklardan bir görüntü daha ortaya çıktı. Aldıkları alkolun etkisiyle kendinden geçen taraftarlar Alman polisinin kullandığı aracın üzerine çıkarak zıplamaya başlıyorlar ve aracın lambalarına tekme atıyorlar. Polis arkadaşlarda üzerinde iki taraftarla gayet sakin yavaş yavaş aracı sürmeye devam ediyor.

VİDEO: Chelsea'nin ABD turu reklamı


Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran Chelsea bu ünvanıyla birlikte yeni sezon için düzenlenen ilk hazırlık turuna ABD'den başlıyor. MLS All-Star takımıyla özel bir kaç yapacak olan Chelsea turu için özel bir video hazırlamış. Amerikalıların en sevdiği sporların başında gelen Beyzbol ve Amerikan Futbolu kıyafetleriyle mesajlarını veren oyuncular epey eğlenmişler. Cech'in kendisine yeni yaptığı kask bizce daha güvenli gözükürken takımdan ayrılan Drogba'nın görüntülerde en çok eğlenen kişi olmasıda ayrı bir konu.

Trabzonspor'un yeni hedefi Rangers'da

Geçtiğimiz sezon ekonomik olarak dibe vuran Rangers takımında oyunculara teklifler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biride 2008 yılından beri Rangers forması giyen ABD orta saha oyuncusu Maurice Edu. İngiliz Sunday Express gazetesinin haberine göre Trabzonspor İskoç takımı Rangers'da forma giyen orta saha oyuncusu Maurice Edu'nun peşinde. Tam 125 maçta forma giyen 26 yaşındaki Edu ile ilgili gazetede yer alan haberde oyuncunun aldığı ücret nedeniyle Trabzonspor'un bu transferi çok ucuza kapatacağını yazmış.

FOTO: Mutfakta ATM var!


NBA takımlarından New Jersey Nets'da forma giyen DeShawn Stevenson mutfağından bir kare paylaşalım. Mutfağa şöyle bir bakınca arkadaşın yemekten çok paraya ihtiyacı olduğunu anlayabiliyoruz. Stevenson bankaya gidip gelemem diyerek evinin en güzel yeri olan mutfağına bir ATM koymuş.

VİDEO: Neymar, Robinho ve Diego müzik grubu


Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Neymar futbol sahalarında yer aldığı kadar artık müzik sahnelerinde yer almaya başladı. Şarkı söyleyip dans etmeyi seven yıldız oyuncu Santos'un Copa Libertadores'de yarı finale kalmasını arkadaşları Robinho ve Diego ile birlikte eğlenerek kutlamış. Geçtiğimiz Perşembe günü bu üçlü tam 40 dakika sahnede Bom Gosto grubu ile birlikte canlı performans ortaya koymuş...

Sivok transferiyle ilgili konuştu...


Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok milli takım kampında transferiyle ilgili konuştu. Sivok Sparta Prag'ın kendisinin ısrarla geri dönmesi için teklifde bulunduğunu ama kendisinin Avrupa'da futbol hayatına devam etmeyi düşündüğünü söyledi. Beşiktaş ile yollarının kesin olarak ayrıldığı söyleyen oyuncu "Ben gelecek sezon nerede oynayacağımı bilmiyorum. Bu durum hiç hoş değil ve en kısa sürede netlik kazanmasını istiyoruz ama her şey Avrupa Şampiyonası sonra çözülecek gibi" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın başına yine bir Portekiz'li mi geliyor?


Bugün UEFA'dan 1 yıl cezası alarak şok yaşayan Beşiktaş için transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Bunlardan en ilginci ise Portekiz basınından gelmiş. Teknik direktör arayışı içinde olan Beşiktaş'ın Porto'nun başında olan Vitor Pereira ile ilgilendiği yazılmış. Her ne kadar Porto takımı hocanın ayrılması için izin vermesede takımını çalıştırmayı düşünmeyen Pereira için teklif getiren takımlar arasında Beşiktaş'ın da olduğu yazılmış. Tabii çoğu taraftar böyle bir hocayı takımın başında görmek ister ama bu kadar zor günler geçiren Siyah-beyazlı takımın ekonomik olarak bu transferi gerçekleştirmesi biraz zor gibi. 2013 yılına sözleşmesi bulunan Vitor Pereira'nın sözleşmesinde 18 milyon euro'luk fesih maddesi bulunuyor. Porto'nun gitmesine izin vermediği hoca için Beşiktaş'ın bu parayı vermeyi imkansız gibi.

29 Mayıs 2012 Salı

VİDEO: Gol kutlamalarına süper efektler eklenirse...


Süper bir çalışmayı paylaşalım sizlerle... Bildiğimiz klasik gol sevinçlerine bir de efektler eklendikten sonra seyredelim

Kaynak: inventfootball

FOTO: Lampard, puro ve Şampiyonlar Ligi Kupası


Chelsea'nin Bayern Münih karşısında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdığı maçın ardından görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu karede soyunma odasından... Frank Lampard kupayı kaldırdıktan sonra bir keyif purosu yakmış ve kupayla böyle poz vermiş...

Günün Bombası: Ronaldo'nun asıldığı kızın sevgilisi kendini nehirde bulursa!


Bu bomba iddia Portekiz'da yayın yapan Nova Gente dergisine ait. Olay magazin basınına bomba gibi düşmüş. Model Irina Shayk ile ilişkisi olan Ronaldo'nun milli takım kampı öncesi çıktığı kısa tatil için ülkesine gitmiş. Arkadaşları ve kardeşiyle gittiği gece kulübü Urban Beach'de Carolina Fernandes adlı modeli görünce hemen kardeşini göndermiş ve telefonunu istemiş. Bu duruma bozulan güzel model kardeşini terslemiş ve geri göndermiş. Durumu kabullenmeyen yıldız oyuncu bu sefer kendi gidip tanışmak istemiş ve yine aynı cevabı alıp uzaklaşmış.

Gece boyunca arkadaşlarıyla eğlenen  Ronaldo saat sabah 4 gibi mekandan ayrılmaya karar vermişler. Model Fernandes bu yaşadığı olayı mekana sonradan gelen sevgilisi model Gonçalo Viriato Teixeira anlatmış. Duruma epel sinirlenen model soluğu Lamborghini'sine binen Ronaldo'nun yanında almış. Aralarında tartışma çıkan ikilinin kavgasına arkadaşlarda katılınca Manken arkadaşımız kendini bir anda nehirde bulmuş.

Haberde Manken  Gonçalo Viriato Teixeira bu durum karşısında Ronaldo ve arkadaşlarından şikayetçi olduğu yazılmış. Bu haberden sonra Ronaldo Facebook sayfasından yalanlamış. Gerçek ise çok basitmiş: "Bayan Carolina Fernandez kendisiyle bir fotoğraf çektirmek istemiş"

GÜNÜN FOTOĞRAFI: NBA'in çaylak oyuncusu bagaj bandında!

Minnesota Timberwolves'in çaylak oyuncu Ricky Rubio NBA playoff karşılaşmasını bir havaalanının bagaj bandında dönerken maç seyretmiş. Bu ilginç kareyi çeken genç İspanyol oyuncu daha sonra twitter hesabından takipçileriyle paylaşmış.

Milli marşı söylemedi takımdan gönderildi...


Cumartesi günü Sırbistan ile İspanya arasında oynan hazırlık maçında yaşananlar sahalarda ender göreceğimiz türden bir sonuç ortaya çıkardı. 20 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljaciç maç öncesi düzenlenen seremoni sırasında okunan milli marşlara eşlik etmediği için sorguya çekildi. Milli Takım teknik direktörü Sinisa Mihajloviç dün oyuncuyla bir toplantı yaparak durumu konuştu. Ljaciç toplantıda kişisel nedenler dolayısıyla milli marşı okumadığını ve bu tutumunu değiştirmeyeceğini söylesi üzerine teknik direktör tarafından milli takımdan gönderildi. Federasyon tarafından yapılan açıklamada oyuncu için artık milli takım kapılarının sonsuza kadar kapalı olduğunu ama tutumundan geri adım atarsa tekrar çağrılacağı duyuruldu.

Seria takımlarından Fiorentina takımında forma giyen Ljaciç geçen ay teknik direktörünün oyundan çıkarmasını tepki gösterdiği için Delio Rossi tarafından da tokatlanmıştı.

Fenerbahçe'nin yeni transferin önündeki engel Trabzonspor


Transfer sezonun açılınca Türk takımlarına yazılan isimler havada uçuşmaya başladı. Fenerbahçe için ismi geçen yeni isim ise Amerikalı orta saha oyuncusu Stuart Holden. Bolton forması giyen oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşme yapmak için istekli olduğu ama kulübün buna pek sıcak bakmadığı Ada basınında yazılmış.

28 Mayıs 2012 Pazartesi

FOTO: Valdes kendini çakma Messi yaparsa


Barcelona takımının yardım amaçlı oynadığı futsal maçından görüntüleri paylaşmıştık. Bir görüntüyü daha İspanyol basınından görüp paylaşalım. Barcolana kalecisi Valdes, Messi'nin yokluğunda forma numarasıyla oynamış. Kendi forma numarası olan 1 numaranın yanına 0 ekleyen kaleci isim yerinede Messi yazmayı unutmamış.

FOTO: Mesut Özil ve Khedira Formula'da


Dün düzenlenen Formula 1 Monaco yarışında Alman Milli Takımından da konuklar vardı. Mercedes padokunun konukları arasında Mesut Özil ve Sami Khedira'da vardı. Alman Milli Takımı'nın sponsoruda olan Mercedes pilotları Schumacher ve Rosberg ile antremana gelerek oyuncuları ziyaret etmişti. İade ziyaret sırasında tüm takım bu sefer Schumacher ve Rosberg destek için yarışa geldiler ve toplu fotoğraf çektiler.


FOTO: Kanada'dan bisikletçi çıkarsa böyle çıkar...


95. Giro D'ITALLIA Bisiklet turunda dün Kanada'lı bisikletçi Hesjedal kazanarak tarihe geçti. Grand Tour'da yarış kazanan ilk Kanada'lı ünvanını alan Hesjedal ülkesinin resmi sporlarından biri olan buz hokeyi sopasına bağlı bayrakla sevinirken görüntülenmesi epey ironik olmuş..

50 oyuncu arasında tek Türk Nuri Şahin!


Avrupa'da transfer piyasası ısınmaya başlıyor. Bu yazın en çok konuşulacak 50 oyuncu listesi hazırlanmış. Kimler yok Luka Modric, Eden Hazard, Robin van Persie, Didier Drogba, Wesley Sneijder, Kaka, Luis Suarez, Edin Dzeko, Rademal Falcao, Hulk ve Edinson Cavani gibi isimler bu yazın en çok konuşulacak isimleri arasında yer alıyor. Listede tek Türk ise Nuri. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Real Madrid'de forma şansı bulamayan Nuri her ne kadar Türk desek de Almanya çıkışlı bir oyuncumuz.

VİDEO: Guardiola ve Tito futsal maçında karşı karşıya


Athletic Bilbao ile oynan Kral Kupasının ardından Barcelona takımı yoksullukla mücadele için düzenlenen bir futsal maçında karşı karşıya geldi. Pep Guardiola ve Tito Vilanova'nın ayrı ayrı takımlarından başında yer alan organizasyonda Pique şov yapmış. Elinde cep telefonu konuşurak maç oynayarak gezinen oyuncuya kaleci Pinto'da kaleceden çıkıp gol atarak eşlik etmiş.

Anzhi'nin inanılmaz transfer listesi...


Rusya ligi ekiplerinden Anzhi bu sene transfer döneminden adından çok söz ettireceğe benziyor. Guus Hiddink'in başında olan takımda Eto'o Zhirkov gibi yıldızların yanına son olarak Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani'yi eklemeyi düşünüyor. Oyuncunun sözleşmesinde 50 milyon euro'ya serbest kalır maddesiyle transfer etmeyi düşündüğü oyuncu kendisinede sağlam bir ücret verileceği Rus basınında yer alıyor. Anzhi ile isimleri anılan oyuncuları duyunca yok artık diyebilirsiniz. İşte o transfer listesi
Robbie van Persie (Arsenal)
Kaka (Real Madrid)
Lavezzi (Napoli)
Yaya Toure, Dzeko (Manchester City)
Del Piero (Juventus)
İzmailov (Sporting)
Ronaldinho (Flamengo)
Stoch (Fenerbahçe)

"Cardozo'ya Fenerbahçe'den teklif gelmedi"


Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu söylenen Benfica'lı  Oscar Cardozo cephesinden açıklamalar geldi. Cardozo'nun menajeri "Oyuncumuzla ilgili şu an hiçbir gelişme yok. Fenerbahçe'den kimse bana görüşmek için bir çağrıda bulunmadı" açıklaması yaptı. Portekiz basınında yer alan haberde ise Türk basınına dayandırılarak oyuncu için 15 milyon euro teklif edildiği yazılmış. Ülke basını teknik direktörü ile problem yaşayan oyuncu için verilen 15 milyon euro'nun az olduğunu sözleşmesinde yer alan fesih bedelinin ise 60 milyon euro olduğu tekrar hatırlatılmış. Bu arada İngiliz basınına göre oyuncu için Benfica'nın kapısında bekleyenler arasında Chelsea ve Everton takımlarıda var

VİDEO: Seni hemen kaleci yapalım...


Beyzbol maçında Derrick Salberg öyle bir yakalama yapıyor ki dünyanın en iyi kalecisini getirsen bu yakalayışı yapamaz. Kaleci arayan takımlarımız bu ismi göz ardı etmesin :)

Video: Van Der Vaart, Ibrahimovic ile golf öğreniyor!


Van der Vaart vs Zlatan ile  soccermr
Hollandalı oyuncu Rafael van der Vaart golf öğrenmeye karar vermiş ama bir türlü isabetli vuruşlar gelmeyince hocası onu farklı bir şekilde motive etmeye karar veriyor. Bir zamanlar Ajax'tan takım arkadaşı olan Zlatan Ibrahimovic resmini önüne koyunca başarılı vuruşu yapmış.

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Barcelona'lı futbolculardan Abidal'a sevgilerle



Dün akşam Kral Kupası'nı kaldıran Barcelona'lı futbolcular karaciğer nakli gerçekleştirilen arkadaşları Eric Abidal'i unutmadılar. İlk mesaji gönderen 2 gol atan Pedro elleriyle Abidal'in forma numarası olan 22 gönderme yaptı. Kupa töreninde ise Kaptan Puyol ile Keita, Abidal'in formasını kupaya giydirerek yaptı. En eğlenceli mesaj ise kaleci Pinto'dan geldi. Üzerinde 22 ve Barcelona logosu ola bir gözlük giyen Pinto mesajını böyle gönderdi.

VİDEO: Shaquille O'Neal'dan bira reklamı



NBA'in emekli basketbolcusu Shaquille O'Neal dünyü üzerinde hala en çok tanınan basketbol figürlerinden biri. Çin'de bir bira markasıda O'Neal reklamlarında oynatarak bu popülariteyi kullanmaya karar vermiş. Senaryo klasik ama işin içinde Shaquille O'Neal olunca farklı gözüküyor

VİDEO: 2011/12 Premier Lig şiiri


Komedyen Spencer Owen 'Premier Lig şiiri' diye süper bir iş yapmış. Bir sezon boyunca yaşananların yer aldığı bu şiir tam bir baş yapıt olmuş :)

Kaynak: afootballreport

NOSTALJİK FOTOĞRAF: 17 yaşındaki Ronaldo


Brezilya futbolunun unutulmaz golcüleri arasında yerini alan Ronaldo'nun 17 yaşındaki halini görünce bizi bir gülme tuttu :)

GÜNÜN FOTOĞRAFI: Bu sevinci hangi kupaya değişirsiniz?

Bu fotoğrafı görünce acaba ne yazılabilir diye düşündük düşündük sonra gerek yok bu kare zaten her şeyi anlatıyor dedik. Sadece kısa bir bilgi verelim ve siz bu karedeki yaşam sevincine bakmaya devam edin.  Leinster forması giyen İrlandalı rugy yıldızı Brian O'Driscoll kazandıkları Heineken Kupası ile hastanede yatan küçük kızı ziyarete gidiyor. Şimdi soruyoruz size karşısında Brian O'Driscoll'ı görün küçük kızın sevincini hangi kupaya değişirsiniz!

Barça formasıda epey sağlammış



Dün akşam İspanya'da oynanan Kral Kupasını Athletic Bilbao'yu 3-0 yenen Barcelona kaldırdı. Video'da yer alan kare ise maçın en ilginç anlarından biriydi. Iniesta ile Javi Martinez arasında geçen mücadelede Bilbao'lu oyuncu formaya öyle bir asıldı Nike'ın yerinde biz olsak olsak bu görüntüyü reklamlarda kullanırdık. Martinez ya formanın sağlamlığını test ediyor ya da maç bitmeden Iniesta'nın formasını kapmaya çalışıyor.

Maçla ilgili bir başka not verelim... Barcelona'da Pep Guardiola dönemi bu maçla resmen bitmiş oldu. Tabii bu maç Guardiola'nın son maçı olarak hatırlanmasının yanı sıra Lionel Messi'nin bu karşılaşmada bir gol daha atmasıyla sezonu 73 golle inanılmaz bir rekorla sonlandırmasıda unutulmayacak.

25 Mayıs 2012 Cuma

FOTO: Denizaltında idman!


Şili'li futbolcular Bolivya deplasmanı öncesi ilginç bir idman yöntemi uygulamaya başlamış. Denizden tam 3600 metre yüksekte olan La Paz'da yapılacak öncesi futbolcular basınç olayına alışabilmek için denizaltına binmişler. Yetkililer denizaltında bulunan basınç odasında hiperbarik yöntem uygulamasıyla normalin 2-3 katı basınçlarda oksijen solunmasını kolaylaştırmasını sağlayamayı planlıyor. Bu sayede Messi'li Arjantin'in bile 6-0 yenildiği Bolivya karşısında daha hazırlıklı olarak çıkmayı planlıyorlar

FOTO: İyi Niyet Elçisi Raul Afrika'da

İspanyol golcü Raul Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak Çad'a ziyarete gitti.  Raul 17 milyon kişiyi tehdit eden gıda sorunlarını hafifletmek için acil fon çağrısında bulundu. Medyanın ilgilisini bu sorunu çekmek için ülkeye yaptığı ziyaret sırasında futbol oynamayı ihmal etmedi. Bu arada Raul'ün bu gezisi en azından İspanya'da geniş yer bularak insanların dikkatini bu konuya bir nebze olsa bile çekmişe benziyor.

Marca gazetesinde yine Emre Belözoğlu haberi


Geçen sezon transfer dönemini ülkemizden Arda ile geçiren İspanya basını bu sezon da Emre Belözoğlu'na takılıyor. Hem ülkemizde hem de İspanya basınında epeydir Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu'nun Atletico Madrid'e transfer olacağı yönünde haberler yer alıyor. Bugühn Marca Gazetesi Hem Emre'yi hem de Schalke'de forma giyen Jurado'yu transferi ile ilgili epey geniş bir yer ayırmış. Oyuncunun bonservisi elinde olduğu için epey uygun bir transfer olacağı özellikle Avrupa'da geçirdiği futbol yaşantısı nedeniyle epey tecrübeli olduğu yazılmış.

Video: Podolski'nin yeni şoförü Michael Schumacher


Hafta sonu yapılacak olan Monaco Grand Prix'i için Fransa'da bulunan Mercedes Pilotu Michael Schumacher ve Nico Rosberg ülkede kamp yapan Alman Milli Takım kampını ziyaret etmiş. Alman Milli Takımı'nında sponsoru olan Mercedes pilotlarıyla birlikte gıcır arabaları alıp tur atmışlar. Dünyanın en ünlü pilotu Michael Schumacher arabasına Arsenal'in yeni golcüsü Lukas Podolski'yi almış. Euro 2012 öncesi hazırlık kampında bulunan takım daha sonra Michael Schumacher ve Nico Rosberg ile olarak fotoğraf çektirmiş. Fotoğraf karesinde Mesut Özil'i göremedik her halde kendisi Mercedes'i pek tutmuyor :)

VİDEO: Jübilesinde 8 yaşındaki oğluyla değişti...


Rusya'da veteran oyunculardan Vadim Evseev jübilesi için yapılan maçta çok güzel görüntüler ortaya çıkmış. Yeşil sahalardan veda vakti geldiğinde kenarda oyuncu değişikli için bekleyen kişi 8 yaşındaki oğluydu. Oyuna girer girmez muhteşem bir gole imza atıyor :)

Platini öyle diyor Federasyon böyle diyor!


Yorumsuz iki demeç paylaşacağız... İlk demeç UEFA Başkanı Michel Platini gelsin...

Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan Türkiye'nin iki organizasyonu birden düzenleyemeyeceğini yine dile getiren Platini Macaristan'da yaptığı açıklamalarda, "Her ikisine birden adaylık durumu hoşuma gitmiyor. Ancak bu benim değil onların sorunu. Eğer olimpiyatı alırlarsa EURO 2020'yi alamayacaklar. Eğer olimpiyat olmazsa, ben oyumu Avrupa Şampiyonası için Türkiye'ye vereceğim. Her şeyi kazanabilir ya da herşeyi kaybedebilirler"

Hollanda Milli Takımından eğlenceli reklam


Euro 2012 hazırlıklarını sürdüren Hollanda Milli Takımı süpermarket zincirleri C1000 reklamlarında rol almış. Küçük kuş oyuncakların başrolü aldığı reklam filmini seyredince içimizden hemen Hollanda'da olan eş dost tanıdıkları aramak geldi :) Ha bu arada Negil de Jong'ın saç modelide süper olmuş...

24 Mayıs 2012 Perşembe

İtalya'da yeniden Terim sesleri


İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Lazio takımının teknik direktör adayları arasında Fatih Terim'inde adı geçiyor. Adaylardan biri olarak gösterilen Terim'in Galatasaray ile arasında yapılan anlaşmanın bozulması için çok ağır şartların olmadığı belirtilmiş. 10 yıl önce İtalya'da Fiorentina ve Milan'ı çalıştıran terimin makul bir ücretle takımın başına geçebileceği belirtilmiş. Lazio'nun diğer hoca adayları ise Louis Van Gaal ve Didier Deschamps

FOTO: Kral Kupası hazır


Yarın akşam oynanacak olan Kral Kupası için geri sayım başlandı. Barcelona ile Athletic Bilbao arasında oynanacak olan maçın kupasıda hazır. Fotoğrafta 15 kilo ağırlığında 77 santimetre boyunda olan kupanın son rötüşları bir bayan çalışan tarafından yapılıyor.

Barcelona'nın asıl bu forması çok satar


Barcelona'nın Nike tarafından hazırlanan 2012-13 sezonu tam bir hayal kırıklığı yarattı yeri geldikçe bıkmadan usanmadan söylüyoruz. Özellikle turuncu ile sarı renklerin olduğu deplasman formaları tam bir rezalet. Düşünün bu takım formasına bayrak muamelesi çeken ve reklam bile almayan bir takımdan kısa sürede bu hale geldi. Dün Sport gazetesi formaların satışa çıkmasıyla ilgili haberine sayfalarında yer verirken birden gözümüze bu forma çarptı. Sayfalarda idmanda giyilecek forma diye tanıtılmış. Bu kadar güzel formayı idman forması yapan Nike'ı tebrik ediyoruz. Umarız bu idman formasından öteye gidip takımın 3. forması olur.

VİDEO: Allen Iverson'a büyük jest


Dün akşam oynanan Philadelphia 76ers ve Boston Celtics arasında oynanan play-off 6. maçı öncesi Allen Iverson'a büyük bir jest yapılmış. Maçın oynanacağı topu efsanevi oyuncu Iverson getirmiş. Tünelden çıktığı anda tribünler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan oyuncu oyuncular ve yöneticileri tebrik ederek tekrar tribündeki yerini almış.

VİDEO: Torres penaltı atışlarında olmadığını görünce


Şampiyonlar Ligi Finalini penaltılarla kazanan Chelsea'de penaltı atışlarının belirmenmesi sırasında kameralara ilginç bir görüntü yansıdı. Görüntülerde Roberto Di Matteo penaltıyı atacak oyuncuları açıklarken Torres adını duymayınca tepki veriyor. Di Matteo Torres'in tepkisinin ardından kolundan yakalayıp sakinleştirmeye çalışıyor.

VİDEO: Oyundan çıkarılınca bir stadı yıkmadığı kaldı


Şili'de Antofagasta takımında forma giyen Giovanni Narvaez hocası tarafından maçın 36. dakikasında oyundan alınınca çılgına dönmüş. İlk önce formasını çıkarıp tekme atan oyuncu daha sonra tribünlerden gelen tepki üzerine taraftarlar tahrik edici atışmalara giriyor. Oyuncuyu sakinleştirmek isteyenlerde nasibini alırken hakem Narvaez'e kırmızı kartı gösteriyor. Oyuncu siniri geçmemiş olacak ki en son olarak reklam panolarının üzerine doğru uçan tekmeyi atıyor.

Manchester United Bebe'yi satış listesine koyuyor...


Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Bebe'den İngiliz kulübüde umudu kesmiş durumda. İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre bir türlü bekleneni veremeyen ve kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta sakalatlık nedeniyle forma giyemeyen Portekiz'li oyuncu artık satış listesinde. Sezon öncesi ilk kamp tarihi olan 5 Temmuz'da büyük olasılıka Old Trafford'da dönmesi beklenen oyuncu için gelecek uygun tekliflerin değerlendireleceği gazetenin haberinde okurlarla paylaşılmış.

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Athletic Bilbao taraftarından muhteşem uğurlama


Copa del Rey finalinde yarın Barcelona ile karşılaşacak olan Athletic Bilbao taraftarları takımlarını Madrid'e muhteşem bir şekilde uğurlamış. Havaalanıa takımın otobüsünün yanında ağzına kadar dolu kamyonla giren taraftarlar meşaleler ve bayraklar eşliğinde takımını finale gönderdi. Havaalanında en çok ilgiyi ise Marco Bielsa'nın korsan şeklinde olan kuklası çekti.

Beşiktaş Macar oyuncuya talip


Beşiktaş Anderlecht'de forma giyen 28 yaşındaki Macar defans oyuncusu Roland Juhasz teklifte bulundu Macar basınında yer aldı. 1.93 boyundaki Macar oyuncu Beşiktaş dışında 2 takımdan daha teklif aldığını açıkladı. Juhasz teklif götürün diger takımlar ise Alman Mönchengladbach ile Ukrayna takımı Dnipropetrovsk. 2005 yılından beri Anderlecht'de forması giyen Macar oyuncunun gelen teklifler arasında Mönchengladbach ön planda tuttuğuda ülke basınında yer alan başka bir ayrıntı.

Beşiktaş'ın talip olduğu Ralf Rangnick nereye gidiyor?


Beşiktaş'ın teknik direktörü olacağı yönünde haberler çıkan Ralf Rangnick'in rotasının Ada olduğu ortaya çıktı. İngiltere Premier Lig ekiblerinden West Bromwich Albion'ın Alman hocayla görüşmeye başladıklarını bu öğleden sonra doğruladı. 53 yaşındaki Alman hocanın adı Beşiktaş haricinde Anderlecht ile birliktede anıldığı Ada basınında yer alıyor. Haberde yer alan gariplik ise hocayla görüşmelerin doğrulandığı haberlerde nedense sağlık bilgisi yer almaması

Eski sevgilisi Adriona'yı anlatıyor


Brezilya'lı golcü oyuncu Adriano ile geçen sene bir dönem birlikte olan İş kadını Luana Kisner ilişkilerinin ayrıntılarını ülke basınına anlatmış. Adriona'nın inanılmaz kıskanç biri olduğunu söyleyen güzel oyuncu ayrılmalarına rağmen hala dost olduklarını açıklamış. Kisner "Adriano' aşırı kıskanç biri ben ise özgür yaşamaya seven biriyim. Başkalarının kurallarıyla yaşayamazdım. Restoran sahibi olduğumdan dolayı pek çok arkadaşım var. Bu durumda onun beni çok kıskanmasına neden oldu" diyerek ilişkilerinin nasıl bittiğini anlatmış.

Manchester City maçında kırmızı kart gören Barton'a 12 maç ceza


QPR'ın orta saha oyuncusu Joey Barton Manchester City'li Tevez'i dirsek attığı için gördüğü kırmızı kart nedeniyle toplam 12 maç ceza aldı. Barton İngiliz Futbol Federasyonu tarafından şiddet içeren hareketten dolayı iki ayrı olaydan ceza verdi.

Taraftarlar oyuncunun dizine silah dayadı!


Racing Club bu isim dünya futbolunu takip edenler için hiç yabancı bir ekip değil. Arjantin Primera Division ekiplerinden olan takım son aylarda durmadan ilginç haberlerle konu oluyor. Copa Arjantin maçında sahaya kolkuk değnekleri atmalarıyla kendilerini duyuran takım daha sonra Trabzonspor formasıda giyen Gutierrez'in takım arkadaşlarına paintball silahı doğrultup tehdit etmesiyle gündeme geldi.

Takım son aylarda yaşadıkları yetmiyormuş gibi Giovanni Moreno ve Federico Santander ile birlikte idman çıkışında taraftarlar tarafından araçlarının önü kesilmiş. Salı günü geç saatlerde bir radyo röportajında başına gelenleri anlatan Paraguaylı Santander "Elllerinde silah olan bir grup taraftar önümüzü kesti. Onlar bize oynayacağımız maçı kazanmaları yoksa sonuçlarını katlanmak zorunda olduklarını söyleyen taraftarlar bacaklarından vurmakla tehdit ettiler" diye açıkladı.
Giovanni Moreno'nun menajeri Agustin Jimenex Fox Sports'a yaptığı açıklamada "Oyuncunun dizine silah dayayıp tehdit etmişler" dedi.

LeBron James çok şeker adamsın



Yukarıdakı çalışma Andre Bilan tarafından yapılmış. Tam 3000 adet Skittles marka şekerle yapılan LeBron James portesi siyah bir karton üzerine yapılmış. Herhalde LeBron James hiç bu kadar gözünü şeker gözükmemiştir.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı bu videoyu seyretsin


Los Angeles'ta yer alan Staples Center son dört gün içinde tam 6 play-off maçına ev sahipliği yaptı. Basketbol takımları Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'ın yanı sıra buz hokeyi takımı olan Los Angeles Kings takımlarının oynadığı maçlar için durmadan işçiler tarafından zemin değiştirilip durulmuş. Bir buz hokeyi zemini olan salon daha sonra basketbol sahasına dönüyor. Tabii basketbol sahası olurkende parkeler oynacak takıma göre döşeniyor. Görüntüleri hızlı seyrederken epey eğlenceli gözüküyor ama bir de bu durumu çalışanlara sormak lazım...

Gelelim bizi ilgilendiren noktaya. Biliyorsunuz Beşiktaş'ın stadının yenileneceği bu sezonda maçların Türk Telekom Arena'da oynanması durumu ortaya çıktı. Tabii bu fikrin ortaya atılmasından sonra Galatasaray taraftarından hemen tepki. Aynı şehrin takımı olmalarına rağmen taraftar kendi sahasında Beşiktaş'ı görmek istemiyor. Tabii paramız çok olduğu için durmadan stat yapıp duruyoruz anlamsızca. Bu anlamsızlığın en güzel örneği bomboş duran Atatürk Olimpiyat Stadı. İstanbul Büyükşehir Belediye takımıda olmasa koyunların otlayacağı bir yeşillik alan olacak. Aslında İtalya'da Inter ile Milan'da güzel bir örnek. İki takım aynı stadı farklı isimlerle yıllardır kullanıyor. Sizce bu iki büyük takımın paraları yok mu yeni bir stat yapmaya.

Bir yanda Staples Center kullanan 3 takım öbür yanda kiracı olarak bile görmek istemeyen bir taraftar kitlesi. Sanmayın bu durum sadece Galatasaray taraftarına mahsus bir durumdur. Emin olun aynı durumda Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarıda olsa bu tepkiyi verirdi ama bugün Fatih Terim bu gidişe çok güzel dur diyecek açıklamalarda bulundu. Terim Beşiktaş'ın stadının yenilenmesi sürecinde Arena'da oynamasının yanı sıra bir adım daha atıp kulübün ürünlerinin satıldığı GS Store'un Beşiktaş'ın maçlarının oynandığı gün yarısını kullanabileceğini söyledi. Bu açıklamalar Galatasaray taraftarlarını pek mutlu etmiş gözükmüyor ama ufak bir azınlıkta olsa bizi çok mutlu ediyor.

Premier Ligin gerçek puan tablosu


Geçtiğimiz Cumartesi Manchester City 44 yıl aradan sonra şampiyon olarak ligi tamamladı. The Channel 4 News kanalı alternatif bir lig tablosu hazırlamış. Bu tablo hazırlanırken dikkate alınan şey borç seviyelerine göre olmuş. Kulüplerinin toplam harcaması ve borç birikimine ve kazançlara göre lig yeniden hazırlandığında şampiyon olan Manchester City Ligin orta sıralarında yer bulabiliyor. Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan tarafından finanse edilen takım geçen yıl tam 195 milyon sterlin zarar açıklamıştı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...