Reklam

Twitter

 

5 Ağustos 2012 Pazar

Türk spor basını Quaresma kaç para eder?


Blog için dış basında haber taramaları  yaparken bazen ülkemizdeki takımları ilgilendiren transfer haberlerini görüyoruz. Hemen heyecanla haberi bakarken birden Türk gazetesini kaynak gösterdiklerini görüyoruz. Sonrası malum pencere hemen kapatılıyor.

Bazen de Türk basınanda çıkan haber kaynak bile gösterilmeden yazılıyor ertesi gün bu sefer o transfer haberini yazan gazetemiz onu kaynak göstererek haberini devam ettirtiyor. En güzeli ise bir transfer haberi tenis maçı gibi bir orası bir burası kaynak gösterilerek pembe dizi şeklinde sürüyor.

Şimdi bu kadar bilgiyi niye verdik ona gelelim. Hangi gazete olduğu önemli değil çünkü o haberin ardından tüm Türk basını Beşiktaş'ın sorun yaşadığı Ricardo Quaresma'ya Liverpool'un talip olduğu ve oyuncu için 8 milyon euro bonservis teklif edildiği yazdı. Tabii bu haber özelilkle Ada basınında hemen ilgiyi çekmiş. Ricardo Quaresma Liverpool'a gider mi gitmez mi orasını bilmeyiz ama biraz bu işi biliyorsak 8 milyon euro'yu özellikle İngiliz kulüpleri Portekiz'li oyuncuya vermez.

Neden vermez kısmına gelecek olursak. Hadi bu adamlar dünyanın bu kadar küçüldüğü bir ortamda Ricardo Quaresma ile Beşiktaş arasında yaşanan olayları bilmediğini düşünelim. Otursunlar Google yazsınlar Quaresma ve Beşiktaş sonrada çıkan haberleri okusunlar… Özellikle Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fitkret Orman'ın oyuncusuyla ilgili söylediklerini okusa transferi yapacak olan takımın yöneticisi ellerini ovuşturup bedava transfer diye gezinir.

Sen kalk 1 sene sözleşmesi kalmış, tüm yöneticiler ve teknik direktörün ondan kurtulmaya yönelik demeçler verdiği ortamda bir takımın kalkıp Quaresma'ya 8 milyon euro vermesini bekle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...