Reklam

Twitter

 

31 Temmuz 2011 Pazar

Günün Fotoğrafı

Sezon başlamadan önce en önemli ritüellerinden biri toplu takım fotoğraf çekimidir. Her sene yeni bir umutla yapılan transferle eskilerin bir karede buluştuğu andır.

'Bryant'ın Beşiktaş'ta oynama ihtimali yüzde sıfır'


Şu an dünyadaki tüm basketbolseverlerin merakla bekledikleri konu Kobe Btyant'ın Beşiktaş gelip gelmeyeceği. Amerikan basınından gelen haberlere göre bu ihtimal azalmış gibi.

Yardımsever Santos


Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Andre Santos Copa America sonrasında tatiline devam ettiği ülkesinde hayır işlerinede vakit ayırıyor.

Lugano: Fenerbahçe küme düşerse giderim


Diego Lugano Juventus kulübüne yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesinde verdiği demeçte Fenerbahçe'nin küme düşmesi durumunda ayrılacağını açıkladı. 30 yaşındaki defans oyuncusu, takımı hakkında devam eden şike soruşturmasının herkes için çok zor bir süreç olduğunu ve durumda takımı bırakamıyacağını ancak takımının küme düşmesi halinde ayrılacağını açıklamış.

Lassana Diarra'dan haberler


Real Madrid'in orta saha oyuncusu Lassana Diarra şu an Avrupa basının en önemli transfer gündeminden biri haline geldi. Transferin bir türlü sonuçlanmamasının nedeni ya oyuncu teklifi beğenmiyor ya da Real Madrid verilen fiyatı beğenmiyor. 

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Melo Avrupa'da en çok konuşulan transferler listesinde



Şili'li terra sitesi Avrupa'da en çok konuşulan 10 transferi sıralamış. Galatasaray'a transfer olan Brezilya'lı Felipe Melo ise en çok konuşulan 9. transfer olarak sıralamada yer bulmuş. Listenin zirvesinde ise transfer döneminde herkesi peşinden koşturan Segio Aguero yer alıyor. Liste Şili'li bir site yapınca biraz Güney Amerika'lı olmuş.

Beşiktaş'ta takımına sahip çık kampanyası


Kombine kart satışlarının geçen seneye göre çok düşük olması nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Beşiktaş yönetimi taraftarından destek bekliyor.

Kartal'da kritik salı


Beşiktaş yönetimi normalde dün gerçekleştirmesi gereken fakat Salı gününe erteledikleri yönetim kurulu toplantısında önemli kararların alınacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Carvalhal ismi nereden çıktı?


Bir süredir basından Carlos Carvalhal ismi dönüp dolaşıyor. Portekiz’in genç hocalarından olan Carvalhal aslında basında ilk olarak, geçen sezon ligler bitmeden önce çıkmıştı. O dönem siyah – beyazlı yönetimle ile Carvalhal arasında bir görüşme olmuştu.

29 Temmuz 2011 Cuma

Muslera Facebook'tan aşık olmuş

Galatasaray'ın yeni transferi Fernando Muslera ilgili biraz magazinsel takılalım. Muslera kız arkadaşı Dide Eliana ile yaklaşık 7 ay önce çıkmaya başlamış. Aşkın temelleri ise ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan atılmış.

Lassana Diarra için gelen gelene


Galatasaray'ın  talip olduğu ama yüksek fiyatı nedeniyle vazgeçtiği Lassana Diarra için bu bu sefer Real Madrid'in kapısını başka takımlar çaldı. As gazetesinin haberine göre bugün Real Madrid'li yöneticilerle Fransız oyuncunu bir görüşme yaptığı ve nasıl hareket edeceklerine karar verdikleri söyleniyor.

Kewell nereye gidecek?


Galatasaray'ın eski yldızı Harry Kewell hala hangi takıma gideceğine karar veremedi. Özellikle ülkesindeki takımlardan cok teklif alan oyuncu bir ara alacağı para nedeniyle bir tartışma bile yaşanmıştı. Son olarak dün Sydney FC takımı yıldız oyuncuya imza attırmak için girişimlerine yoğunlaştırdı.

Hocasız Beşiktaş ne yapar?


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ'a Kartal'ın hocasız yola devam etme kararıyla ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.

Juventus Lugano'yu bitirdi ama...


Bir kaç gündür yazdığımız Juventus Lugano aşkında artık sona gelindi. Bugün Lugano'nun menajeri Juan Figer ile Juventus'lu yöneticiler Giuseppe Marotta ve Fabio Paratici Milano'da bir araya geldiler. Yapılan görüşmenin sonucunda Juventus Lugano ile her türlü anlaşmaya vardı.

'Guiza haftaya imza atabilir'


Marca gazesinin iddiasına göre Atletico Madrid Fenerbahçe ile Guiza için görüşmelere başladı. İspanyol golcünün bir hafta içinde imza atabileceğini belirten gazete ayrıca tek talibin Madrid ekibi olmadığını yazdı.

Kobe&Guardiola yeşil sahada buluşuyor


NBA'in yıldız isimlerinden Kobe Bryant ve Barcelona'nın hoca Guardiola Washington'da yapılacak bir yardım maçında beraber maç yapacaklar. Pazar günü yapılacak olan maçı Bayan futbolunun efsane isimlerinden biri olan Mia Hamm başkanlığını yaptığı vakfın yararına yapılacak.

Mevlüt Newcastle United'ı 4. kez geri çevirdi


Newcastle United'ın Mevlüt aşkı bir türlü bitmek bilmiyor. PSG forması giyen Milli oyuncu Mevlüt Erdinç'i transfer etmek için şartları zorlayan ekip mutlu sona yine ulaşamadı.

Galatasaray: Ver Arshavin& Eboue'yi al 20.500.000 euro'yu


Galatasaray Arsenal yıldız Andrey Arshavin ve Emmanuel Eboue kadrosuna katmak için Arsenal'e çok iyi bir teklif sundu. Ada basının son iddiasına göre sarı-kırmızılı ekip ikili için 20.500.000 euro'luk bir teklif sunduğu Arsenal'in bu teklife sıcak baktığı söyleniyor.

28 Temmuz 2011 Perşembe

Muslera ölümsüzleşti


Copa America'nın kahramanlarından biri olan Muslera, Arjantin'e karşı çeyrek finalde Carlos Tevez'in penaltısısnı kurtararak kahraman olmuştu. Maçtan hemen sonra ressam Gabriela Acevedo tarafından bu an tuvalle aktarılmış. Bir alışveriş merkezinde sergilenen resim dün ressamı tarafından Galatasaray'ın yeni kalecisi Fernando Muslera'ya  kalecisi düzenlenen bir törenle hediye edildi.

Beşiktaş'ta konuşmalar Zafer hocadan


Tayfur hocanın şike soruşturması nedeniyle görevinden uzak kalmasının ardından Beşiktaş'ta takımı çalıştırmayı Roland Koch devam ediyor. Bu zor süreç sırasında Zafer hocaya ekstra bir görev düştü.

Fenerbahçe'den Emenike açıklaması


Fenerbahçe Kulübü, sezon başında transfer ettiği Emmanuel Emenike'nin Türkiye'de  son günlerd yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle ayrılmak istediğini bildirmesi üzerine Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile anlaştıklarını bildirdi.

Taraftar Guti'yi istedi, yönetim olmaz dedi


Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu'nun mahkeme sürecinin uzun süreceğinden dolayı hoca arayışları taraftarda katıldı. Sosyal paylaşım sitelerinde öne çıkan isim ise Beşiktaş'ıın yıldız oyuncusu Guti'nin menajer oyuncu olarak takımın başına geçmesi.

Günün Fotoğrafı:


 Geçtiğimiz Haziran ayında futbola veda eden Ronaldo ailesiyle birlikte tatile çıktı. İspanya'nın Ibiza adasında tatil yapan Ronaldo'nun bu görüntüsünü Brezilya'nın Caras dergisinin çekmiş. Fotoğraflar herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok gibi...

Lugano-Juve aşkı 4 yıl sonra mı?


Fenerbahçe'li Lugano'nun Juventus'a transferiyle ilgili olarak bugün İtalyan basınında daha çok analiz şeklinde haberler yer alıyor. İtalyan basını daha önce Juventus'un başında Ranieri yer alırken ısrarla alınmasını istediği Lugano'nun tam 4 yıl sonra tekrar transfer listesinde yer almasının ilginç bir durum olarak değerlendirmiş.

Alex Twitter'da yükseliyor


Brezilya'lı Trevisan Spor Yönetimi tarafından yapılan bir araştırmaya göre Real Madrid orta saha oyuncusu Kaka Twitter en çok izlenen oyuncu oldu. 

Galatasaray Diarra için 8 milyon euro önerdi


As gazetesinin haberine göre Galatasaray'ın Lassana Diarra için Real Madrid'e teklifini sundu.  Galatasaray'dan bir yöneticinin geçtiğimiz günlerde Madrid'li yöneticilerle bir araya geldiği ve resmi 8 milyon euroluk resmi teklifini illettiği yazılıyor.

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Gonzalo Jara Beşiktaş'ın takibinde


İngiliz Express & Star gazetesi bugün ilginç bir iddia ortaya attı. West Bromwich Albion Şili'li defans oyuncusu Gonzalo Jara'nın takımdaki durumun belirsiz olmasından dolayı arayış içinde olduğu yazmış. Haberde Jara ile ilgilenlerin arasında Beşiktaş'ın da yer aldığını yazdı.

Beşiktaş İspanya'dan güçlü rakip arıyor

Liglerin ertelenmesiyle hazırlık maçı için rakip arayışlarına giren Beşiktaş’ın, özellikle İspanya’daki turnuvaları mercek altına aldığı vurgulandı. Real Betis, Cadiz, Malaga, Sporting Lizbon ve Sevilla gibi takımların katıldığı bazı turnuvaları inceleyen Beşiktaş’ın, İstanbul’a da bir rakip getirmeye çalıştığı bildirildi.

Beşiktaş'lı futbolcular Metris yolundan döndüler


Teknik Direktörlerinin Metris Cezaevi’de olmaları nedeniyle moralleri bozuk olan futbolcuların, geçtiğimiz günlerde cezaevine ziyarete gitmek istedikleri öğrenildi. Tesislerden kalkan otobüsün izinlerin alınmış olmasına rağmen son anda savcılıktan gelen ikinci bir emre kadar ziyaretlerin yasaklandığı haber nedeniyle geri dönüş yapmak zorunda kaldı. Bu duruma üzülen bazı futbolcuların ise içeride tutuklu bulunanların evlerine giderek ailelerini ziyaret ettikleri vurgulandı.

Drenthe 'rap'çi oldu

Galatasaray'ın transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Real Madrid'li Royston Drenthe kızı için rap şarkısı yaptı. Hollanda oyuncu Jemay-Lee ile birlikte seslendirdikleri parçanın klibinde de kızıyla birlikte oynadı.  İşte Drenthe'nin kızı için yaptığı şarkı

İtalyan basını: Arda Lyon'a gidiyor


İtalyan basını ilginç bir iddiada bulunmuş ve Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın Lyon'la bir anlaşmaya yakın olduğunu yazmış. Juventus'un da ilgi alanında olduğunu yazıldığı haberde  Fransız ekibinin Arda Turan için 13 milyon euro'yu gözden çıkardığını belirtmiş.

Kim Kallström şaşkın


Özellikle Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Kim Källström sonunda O. Lyon kaldı. Lyon'un kulübün finansal ihtiyaçlarını karşılamak için elden çıkarmayı düşündüğü oyuncular arasında yer alan ve kadroda düşünmedikleri açıkladıkları İsveçli orta saha oyuncusu oldukça şaşkın. Fransız basını Källström'ün durumunu 'Her şey güllük gülistanlık olmasa bile kulübe olan bağlılığı değişmez' olarak yorumluyor.

Simao Sabrosa'nın eski eşinden cesur pozlar


Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'lı eşi Simao Sabrosa'dan boşanan Filipa Valente GQ dergisinin Ağustos sayısı için cesur pozlar verdi. Beşiktaş oyuncunun ayrılmasından bu yana, adı durmadan aşk skandallarına karışan Filipa Valente adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zaragoza Başkanı: Almeida mutlaka gelecek


Zaragoza Başkanı Agapito Iglesias, Portekiz basınına Bruno Gama (Rio Ave), Hugo Almeida (Beşiktaş) ve Roberto (Benfica) isimlerini ilgili sorulara cevap verdi.

Juventus'lu taraftarların %73.5'i Lugano'yu evet dedi


Juventus'un Fenerbahçe'li Diego Lugano'ya talip olduğuyla ilgili İtalyan basınında çıkan haberleri iki gündür paylaşıyoruz. Bugün İtalyan basınında transferin perde arkasından bilgiler verilmiş. Juventus'un yeni teknik direktörü Antonio Conte Diego Lugano'ya hayran olduğu yönünde haberler yer alıyor. 

26 Temmuz 2011 Salı

Evliya çelebi Jardel


Galatasaray'ın eski oyuncularından Mario Jardel 38 yaşında olmasına ragmen transfer olmaya devam ediyor. Özellikle Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra özel hayatında yaşadıgı problemler nedeniyle futbol hayatında inişe geçmeye başladı.

Galatasaray, Arshavin'in için fiyat arttırdı


30 Haziran'da Galatasaray'ın Rus yıldız Arshavin'e talip olduğunu Voetbal International sitesinin iddiası olarak paylaşmıştık. Bir kaç gündür Arshavin transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Daha önce Galatasaray'ın Rus oyuncu için 14 milyon euro bonservis bedeli önerdiği kendisine ise yıllık 3 milyon euro ücret sunduğu söylenmişti.

Carlos: Muz atanı affettim


Geçtiğimiz günlerde maç sırasında Brezilyalı veteran oyuncu Roberto Carlos'un önüne muz atılmıştı. Krylya Sovietov formasını giyen yıldız oyuncu bu olayla ilgili konuştu. Rus televizyonuna verdiği demeçte Carlos "Bana muz atan kişi ruhsal sorunu olan biriymiş. Evde çeşitli sorunlar yaşıyorum. Ben onu affetim ama umarım böyle bir olay tekrar yaşanmaz. Hayat devam ediyor" dedi.

Kartal pişti


Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Beşiktaşlı futbolcular adeta eridi bitti. Aşırı sıcak ve yoğun nem oranından bunalan siyah- beyazlı oyuncular neredeyse nefes almakta bile zorlandı. Nevzat Demir Tesislerinde’ki personelin ise idmanı gölgelik ve kapalı bölmelerde seyrederek kendilerini güneşten korudular. Sıcağın altında idmanı takip eden basın mensuplarına ise sık sık soğuk su servisi yapıldı. Beşiktaşlı futbolcular idmanın ardından kendilerini hemen gölgeye atarken, buz dolu havuza girerek bacak kaslarını dinlendirdiler.

İnönü'de hasret sona erecek


İkinci kamp dönemi ve üçlü turnuva için yurt dışında arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin bir yandan da İnönü Stadı’nda bir hazırlık maçı oynamak için çalışmalara başlayacağı vurgulandı.

Beşiktaş'a yeni kamp


Daha önce takımın yeteri kadar maç yapmadığını düşünen teknik ekip İspanya'da turnuva ayarlama girişimlerine başlamıştı. Dün ise liglerin ertelenmesiyle birlikte bu sefer ikinci kamp için yer bakılmaya başlandı. Beşiktaş yönetimi, yurt dışında kamp yeri bakmak için birkaç kulüp personelini Avrupa’ya gönderdi. Beşiktaşlı yetkililerin, Hollanda ve İsviçre’de yaklaşık 10 gün sürecek ikinci dönem kampı için idman sahaları ve otel baktıkları belirtildi.

Almeida'yı rahat bırakmıyorlar


Beşiktaş'ın geçirdiği şike soruşturması nedeniyle yabancı takımların Hugo Almeida'ya ilgisii artıyor. Gelen son haberlere göre bunlara bir yenisi daha eklendi. Portekiz'in Benfica takımı daha önce talip olduğu Hugo Almeida yaşanan son gelişmelerin ardından bir kez daha ilgilenmeye başladı.

Juventus Lugano'ya iki elle sarıldı


Juventus Fenerbahçe'li c'yu kadrosuna katmaya çalıştığını daha önce yazmıştık. İtalyan basınında bu transferle ilgili detaylar oluşmaya başladı. 30 yaşındaki Uruguaylı kaptanı defansının eksik noktası olarak gören İtalyan ekibine özellikle oyuncunun bonservisinin 3 milyon euro olması cezbedici geliyor.

Terim'in yeni rüyası Milito


Geçtiğimiz günlerde Inter'le hazırlık maçı yapan Galatasaray'ın deneyimli hocası Terim'in aynı zamanda transfer görüşmeleri için zemin yokladığı ortaya çıktı.

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Kobe Bryant 30 Temmuz'da Kartal olacak mı?


Kobe Bryant'ın Beşiktaş'a transfer olup olmayacağını artık tüm dünya merak ediyor. Bu sorunun cevabına 30 Temmuz Cumartesi günü kavuşabiliriz. Amerikan basınından gelen bilgilere göre Beşiktaş Basketbol Şubesi sorumlusu Şeref Yalçın ve Kobe Bryant cumartesi günü bir araya geleceği söyleniyor.

Melo'dan Leonardo'ya Twitter aracılığıyla mesaj


Juventus'dan Galatasaray' kiralık olarak gelen Felipe Melo'dan PSG'nin sportif direktörü Leonardo'ya twitter aracalığıyla mesaj gönderdi. Vatandaşı olan Leonardo'ya attığı mesajda kendisine gösterdiği destek için teşekkür etti. 

Bebe başa bela olacak!


Beşiktaş yönetimi. Kamp döneminde çok iyi bir performans sergileyen Bebe’nin, sezon sonunda bonservisinin alınması için yapılacak transfer görüşmelerinde, siyah – beyazlı kulübe bela olacak gibi gözüküyor.

Günün Fotoğrafı

 
Barcelona ile anlaşan Şili'li yıldız oyuncu Alexis Sanchez'i dün Barcelona El Prat havaalanına 200 kadar vatandaşı karşıladı. Şili'li taraftarlar Sanchez'i beklerken ülkelerine özgü danslar ve şarkılar söylerek renkli görüntüler ortaya koydular.

Wenger Eboue'nin ayrılığını doğruladı


Arsenal patronu Arsene Wenger, Emmanuel Eboue ve Nicklas Bendtner'in takımdan ayrılacakları belirtti.  Fransız hoca Eboue konusunda Galatasaray'dan bir teklif geldiğini doğruladı.

Beşiktaş'ta transfer ne olacak?


Şike soruşturması nedeniyle transfer çalışmalarını rafa kaldıran Beşiktaş yönetiminin, kaleci ve sol bek transferi için hala düğmeye basmadı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...