Reklam

Twitter

 

18 Haziran 2011 Cumartesi

'Ronaldo nerdesin..?'


Kaç gündür gelişi olay olan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in davetlisi olarak özel uçakla Yeşilköy'e inen Portekiz yıldız daha sonra helikopterle kalacağı Çırağan Oteli'ne geçti.
1 saat kaldığı otelden çıkan ve Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi'ne geçen Ronaldo izdiham karşısında zor anlar yaşadı. Sabahın erken saatlerinden beri alışveriş merkezi önünde yıldız oyuncuyu bekleyen kalabalık geçte olsa Ronaldo'suna kavuştu. Ronaldo ve Demirören, kendilerini koruyan özel güvenlik elemanlarıyla birlikte alışveriş merkezinin arka kapısından içeri girdikten sonra kafeteryanın balkonundan İstiklal Caddesi'nde kendisini bekleyen binlerce hayranına el salladı.
Ronaldo, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye gelmekten mutlu olduğunu, kalabalık bir futbolsever grubunun kendisini beklemesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Ünlü futbolcunun, ilerde Türkiye'de forma giyip giymeyeceği sorusu üzerine, genç olduğunu ve önünde daha uzun yıllar bulunduğunu belirttiği öğrenildi. İçeride yeteri kadar güvenlik sağlanamadığı için yıldız oyuncu geldiği gibi alışveriş merkezinin arkasından çıktı ve oteline gitti. Formasını imzalatmak için bekleyen hayranları ise bu durum karşısında büyük hayalkırıklığı yaşadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...